Cele mai citite
 


Comunicat de presă - DGPMB
joi, 16 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Depistare autor furt din auto
La data de 15.06.2011, poliţişti din cadrul Biroul de Investigaţii Criminale - Secţia 12 Poliţie, cu sprijinul Serviciului Special de Intervenţie Rapidă din cadrul Poliţiei Capitalei, au efectuat două percheziţii în Bucureşti, la domiciliile lui D. Constantin de 24 de ani şi C. Dragoş de 18 ani, care, la data de 06.06.2011, cu ajutorul unei bucăţi de piatră, au sustras prin spargerea geamului portierei stânga spate al unui autoturism WV Tiguan, parcat pe str Liviu Rebreanu, sectorul 3, o geantă tip ,,diplomat' în care se aflau mai multe bunuri, geantă abandonată de autori în timpul urmăririi.
Cu ocazia percheziţiilor, a fost depistat la domiciliul său D. Constantin, care prezenta la nivelul labei piciorului stâng o plagă produsă prin împuşcare, în timpul urmăririi acestuia de către poliţişti, care a declarat că nu s-a prezentat la nici o unitate spitalicească pentru îngrijiri medicale.
Prejudiciu este apreciat la aproximativ 2.000 de lei.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 12, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu D. Constantin în stare de reţinere, în vederea depistării lui C. Dragoş.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Peste 350 de poliţişti vor fi detaşaţi pe litoral în perioada 1 iulie - 31 august Un număr de 352 de poliţişti vor fi detaşaţi pe litoral, în perioada 1 iulie - 31 august, pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică, se arată într-un comunicat transmis sâmbătă AGERPRES de IGPR.
Peste 1.000 de jandarmi, ambulanţe SMURD şi autospeciale la mitingul din Piaţa Victoriei Bucureşti, 19 mai /Agerpres/ - Şase ambulanţe SMURD şi nouă autospeciale de stins incendii vor fi amplasate în diferite zone din Piaţa Victoriei, au declarat, miercuri, pentru AGERPRES, oficiali din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.
Aproximativ 400 de poliţişti au defilat pe sub Arcul de Triumf din Capitală Peste 1.500 de militari şi tehnică militară aparţinând Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Administraţiei şi Internelor, Serviciului Român de Informaţii şi Serviciului de Protecţie şi Pază au participat joi, la parada militară organizată de Ziua Naţională a României în Piaţa Arcului de Triumf...
DGPMB: 3 străini, reţinuţi după ce au furat bani din apartamentele mai multor bătrâni Trei cetăţeni străini au fost reţinuţi după ce au fost prinşi în flagrant de poliţişti, imediat după ce au sustras o sumă de bani din locuinţa unei femei din Constanţa.
IGPR: 2.500 de poliţişti rurali - iniţiaţi în domeniul poliţiei de proximitate Aproximativ 2.500 de poliţişti din mediul rural vor fi pregătiţi în domeniul poliţiei de proximitate, prin intermediul unui proiect ce urmăreşte creşterea sentimentului de siguranţă în comunităţile de la sate, care a fost lansat, marţi, de Poliţia Română.
Vaslui: Tânără cercetată de poliţişti pentru pruncucidere Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a deschis marţi un dosar de cercetare penală pe numele unei minore în vârstă de 16 ani pentru faptul că imediat după naştere şi-a abandonat copilul în grupul sanitar din curtea locuinţei părinţilor săi, copilul fiind găsit decedat de poliţişti.