Cele mai citite
 


Constanţa: Reconstituire în cazul unei fetiţe de patru ani, găsită după câteva zile de la dispariţie
joi, 16 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Poliţiştii au încercat să reconstituie, miercuri, traseul pe care l-a parcurs o fetiţă în vârstă de patru ani, care a dispărut la începutul lunii iunie din Medgidia şi a fost găsită după patru zile de căutări, însă anchetatorii nu exclud ipoteza ca micuţa să fi fost răpită.
Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa au declarat, pentru AGERPRES, că în urma reconstituirii nu s-a putut stabili cu exactitate dacă micuţa, în perioada în care a lipsit de acasă, s-a aflat în compania vreunei persoane, afirmaţiile fetei nefiind edificatoare, deoarece ea s-a exprimat cu mare greutate, folosind mai mult cuvintele 'da' şi 'nu'.
Copilul a lăsat însă să se înţeleagă că, după ce a plecat din faţa casei, ar fi fost urcată într-o maşină condusă de o femeie, în care erau şi doi bărbaţi, şi a fost dusă apoi într-o casă unde erau mai mulţi copii. Ulterior, ea ar fi fost lăsată să plece.
Fetiţei i-au fost prezentate mai multe fotografii cu infractori aflaţi în evidenţele Poliţiei Medgidia, dar nu a putut recunoaşte nicio persoană.
Paulina Elena a dispărut pe 3 iunie, din Medgidia, şi a fost găsită, în noaptea de 6 spre 7 iunie, după ce un mecanic de locomotivă a văzut-o printre şinele de cale ferată, în zona triajului CFR din localitate.
Potrivit poliţiştilor, copilul nu a fost victima vreunei infracţiuni, era deshidratată când a fost găsită şi a fost transportată la spital pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare.
Micuţa a fost căutată în zadar de zeci de poliţişti şi jandarmi, timp de patru zile, folosindu-se şi un câine de urmă, rudele ei şi autorităţile temându-se ca ea să nu-şi fi pierdut viaţa.
Copilul se afla, de o perioadă de timp, împreună cu mama ei, la rudele de la Medgidia, femeia plecând de acasă, din judeţul Iaşi, în urma neînţelegerilor pe care le avea cu soţul ei.
Ajunsă la Medgidia împreună cu fetiţa, Rodica Vişan a început să lucreze ca zilier în domeniul agriculturii, iar când fetiţa a dispărut, mama era plecată de acasă la muncă, copilul fiind lăsat în grija mătuşii. AGERPRES/(AS - Nona Jalbă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Al doilea evadat de la Curtea de Apel, prins în vama Borş Ion Ţîgănescu, unul dintre cei doi bărbaţi care au evadat de la Curtea de Apel Iaşi în 16 martie, a fost prins şi introdus joi noaptea în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Iaşi. El a fost depistat de poliţişti în noaptea de miercuri spre joi în vama Borş, în timp ce încerca să fugă din...
Iaşi: Anchetă demarată de poliţişti după ce o femeie s-a aruncat de la etajul 12 al unui hotel Poliţiştii au demarat luni o anchetă după ce o femeie, angajată a Direcţiei de Sănătate Publică, s-a aruncat în cursul nopţii de duminică spre luni de la etajul 12 al unui hotel din Piaţa Unirii din Iaşi.
Constanţa: Bătrân dispărut după ce a fost luat cu ambulanţa de acasă şi dus la spitalul de la Medgidia Un bătrân semiparalizat, de 72 de ani, din satul constănţean Negureni ce aparţine de oraşul Băneasa, este dat dispărut şi căutat de poliţişti după ce a fost luat cu ambulanţa de acasă luni, dus apoi la Spitalul Municipal Medgidia şi lăsat ulterior să plece pentru că nu a fost necesară internarea.
Constanţa: Tânără anchetată pentru pruncucidere O tânără din comuna constănţeană Cobadin este anchetată pentru pruncucidere după ce, luni, un fetus a fost găsit de poliţişti ascuns sub un fotoliu din casa bunicului femeii.
Iaşi: Anchetă demarată după ce în Vinerea Mare a fost descoperit un craniu uman Un craniu uman a fost descoperit în subsolul unui bloc din cartierul CUG din Iaşi, susţin reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Iaşi, care afirmă totodată că o anchetă a fost demarată pentru stabilirea identităţii persoanei şi modului cum a murit aceasta.