Cele mai citite
 


Ministrul austriac de externe se va deplasa duminică la Benghazi
joi, 16 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul austriac de externe Michael Spindelegger se va deplasa duminică în oraşul libian Benghazi, pentru a transmite un semnal politic şi sprijinul "concret" al guvernului de la Viena pentru Consiliul Naţional de Tranziţie /CNT/, organismul politic al rebelilor libieni, informează miercuri diplomaţia de la Viena, potrivit APA.
La Benghazi, Spindelegger se va întâlni cu preşedintele CNT Mustafa Abdul Jalil, cu ministrul de externe al CNT Ali al-Essawi şi cu cel al petrolului şi economiei Ali Tarhouni.

Avionul cu care va călători vicecancelarul austriac va transporta la Benghazi mai multe tone de medicamente şi de substanţe chimice pentru tratarea apei. O a doua tranşă din cele opt tone de ajutoare puse la dispoziţie de Austria va ajunge în Libia pe cale maritimă.

După Benghazi, Michael Spindelegger se va deplasa în aceeaşi seară la Luxemburg, unde îi va informa pe omologii săi europeni cu privire la rezultatele vizitei, cu o zi înaintea reuniunii CAGRE de luni.AGERPRES/(Irina Cristea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Crucea Roşie: 16 imigranţi, spitalizaţi în Austria; Viena face apel la solidaritatea UE 16 imigranţi care au sosit în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică în Austria din Ungaria au fost internaţi în spitale, inclusiv şapte copii pentru diaree, vărsături şi deshidratare, a anunţat Crucea Roşie, citată de DPA.
Sorin Oprescu va participa, la Viena, la Conferinţa Europeană a Oraşelor şi Regiunilor Dunărene Primarul general Sorin Oprescu va efectua luni şi marţi o vizită oficială la Viena, în Austria, la invitaţia omologului său, Michael Haupl, ocazie cu care va participa la Conferinţa Europeană a Oraşelor şi Regiunilor Dunărene.
Cât de sănătos este sistemul de sănătate vienez Din punct de vedere al pacienţilor, Viena oferă în principiu îngrijiri bune de sănătate şi un bun acces la serviciile medicale. Cu toate acestea, există multe deficienţe structurale, care fac ca sistemul de sănătate să fie scump, la care se adaugă şi faptul că administraţia pasivă, dominată de socialişti...
Sorin Oprescu, în vizită oficială la Viena Primarul general Sorin Oprescu va efectua luni şi marţi o vizită oficială la Viena, în Austria, la invitaţia omologului său, Michael Haupl, ocazie cu care va participa la Conferinţa Europeană a Oraşelor şi Regiunilor Dunărene.
A fost descoperit remediul împotriva sinuciderilor O cantitate mică de litiu, dizolvată în apă, ar putea reduce probabilitatea înfăptuirii actului sinucigaş, susţine o echipă de experţi de la Universitatea Medicală din Viena, potrivit portalului Health24.
(Corespondenţă): Austria: Reforma instituţiilor de sănătate promite spitale mai flexible şi orientate nevoilor pacienţilor Viena, 24 oct - Corespondentul Agerpres, Smaranda Câmpeanu, transmite: O nouă reformă ce are ca scop îmbunătăţirea sistemului austriac de sănătate urmează să fie aprobată în vederea consolidării cooperării dintre spitale, în scopul impunerii unui proces de raţionalizare şi economisire a costurilor, precum...