Cele mai citite
 


Prima policlinică deschisă într-un mall din Bucureşti
joi, 16 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Oftalmologie
 

La Sun Plaza s-a deschis miercuri prima policlinică din Bucureşti localizată într-un mall - Regina Maria Sun Plaza.

Cu 25 de specialităţi şi un program flexibil (07.30 - 20.00), policlinica se întinde pe o suprafaţă totală de 1.000 de metri pătraţi, valoarea investiţiei fiind de 1,7 milioane de euro.
Policlinica este specializată în servicii de fiziokinetoterapie, pediatrie şi imagistică - RMN.
Aceasta dispune şi de un serviciu unic în România, şi anume sistemul de recuperare medicală pentru coloana vertebrală DAVID care are la bază un principiu de profilaxie şi terapie prin mişcare controlată, cu feedback în timp real (EVE - evaluated exercise). Acesta testează toate segmentele coloanei vertebrale şi grupele musculare şi oferă, ulterior, o schemă terapeutică particularizată. Sistemul este compus din 5 aparate cu ecrane LCD şi INFO Kiosk.
Kinetoterapeutul Francisca Adrian a explicat că evaluarea pacienţilor se face după cinci şedinţe, există anumite date de referinţă care privesc mobilitatea cervicală şi zona lombară, dar şi forţa. Indicaţiile pentru acest tip de recuperare sunt în cazul problemelor de coloană, spondiloză cervicală, hernii.
O şedinţă costă între 25 şi 45 de euro.
Aici se află şi cel mai mare centru de imagistică din sudul Bucureştiului. Regina Maria Sun Plaza include aparatură performantă: două ecografe 'Voluson', un sistem de radiografie conventională şi RMN, tehnologie dedicată inclusiv pediatriei.
De asemenea, policlinica pune la dispoziţie şase cabinete de pediatrie şi o echipă dedicată de medici care oferă servicii specializate de pediatrie: ORL, oftalmologie cu aparatură de ultimă generatie Zeiss, chirurgie, ortopedie, dermatologie, alergologie şi neurologie.
'Oferim mai mult decât simple servicii medicale. Motivaţia noastră constă în a oferi atât grijă autentică pacienţilor noştri, fiind aproape de ei, cât şi in inovaţia pe care o aducem prin serviciile noastre. Cu cele două clinici nou deschise, Lujerului şi Sun Plaza, am reuşit să acoperim încă două zone ale Bucureştiului, intenţia noastră fiind aceea de a fi prezenţi în toate zonele mari ale oraşului. Ne propunem ca până la finalul anului în cele două clinici să atingem un număr de 30.000 de pacienţi neabonaţi. Mai mult, policlinica Sun Plaza va deservi nu doar populaţia din sudul Bucureştiului, ci şi spitalele din zonă precum: Baltazar, Sfantul Luca, Sfantul Ioan, Institutul de boli neuro-vasculare, Budimex, Victor Babeş şi Spitalul judeţean Ilfov, pentru serviciile de imagistică de adulţi şi copii', a declarat Wargha Enayati, director general Reţeaua privată de sănătate Regina Maria. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
REGINA MARIA: mutare de leadership în vestul țării, prin preluarea centrelor medicale Dr. Grigoraș din Timișoara, un business de 1.5 milioane euro La aproape șase luni de la deschiderea primei unități medicale din Timișoara – una dintre cele mai mari ale Rețelei, REGINA MARIA își consolidează prezența în vestul țării, prin preluarea centrelor medicale Dr. Grigoraș. Tranzacția marchează o extindere accelerată a operatorului privat de servicii medicale...
Comunicat de presă - Reţeaua de sănătate Regina Maria Reţeaua REGINA MARIA inaugurează primul campus medical din Târgu Mureş - o investiţie de 1.7 milioane de euro
RETROSPECTIVÃ 2015 Cardul de sănătate şi terapia fără interferon, principalele noutăţi în sistemul de sănătate Bucureşti, 22 dec /Agerpres /- Implementarea cardului de sănătate, introducerea terapiei interferon free şi a unor noi medicamente pe lista de compensate, precum şi modificarea contractului-cadru au fost principalele noutăţi aduse sistemului de sănătate în 2015.
Reţeaua privată de sănătate Regina Maria a preluat Centrele Medicale Dr. Grigoraş din Timişoara Operatorul privat de servicii medicale Regina Maria şi-a consolidat prezenţa în vestul ţării prin preluarea Centrelor Medicale Dr. Grigoraş din Timişoara, potrivit unui comunicat al companiei.
Regina Maria a inaugurat a doua policlinică din Piteşti, cu o investiţie de 700.000 euro Reţeaua de sănătate Regina Maria a inaugurat cea de-a doua policlinică din Piteşti, numită Regina Maria Brătianu, investiţia necesară fiind 700.000 euro, se arată într-un comunicat remis miercuri AGERPRES.
Spitalul unde poţi scăpa de obezitate O nouă unitate medicală privată unde există un centru de chirurgia obezităţii, dar şi aparatură unică în România, a fost deschisă în această săptămână. În plin declin al sistemului sanitar public românesc, un nou spital care oferă servicii ce pot reprezenta o alternativă pentru bolnavi care nu-şi...