Cele mai citite
 


Program de promovare a staţiunilor balneare "Hai la băi!"
joi, 16 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) lansează în perioada 15 iunie - 15 septembrie 2011 programul "Hai la băi!", adresat tuturor turiştilor români care vor să îşi petreacă vacanţele în staţiunile balneare.
Potrivit unui comunicat al celor două organizaţii patronale din turism, programul îşi propune să ofere preţuri atractive pentru sejururile în staţiunile balneare româneşti în perioada de vârf, dar şi o mai bună valorificare a capacităţilor de cazare şi tratament în lunile iulie-august.
Programul "Hai la băi"! cuprinde pachete de servicii de cazare, masă şi tratament în hoteluri de două şi trei stele. Doritorii pot multiplica numărul pachetelor, după dorinţă sau necesitate. Tarifele includ şi comisionul pentru agenţiile vânzătoare.
Astfel, tariful pentru un pachet de 6 zile cazare (6 nopţi) cu pensiune completă, minimum 5 zile de tratament (două proceduri/zi) şi o consultaţie medicală la sosire (pe baza recomandării medicale) este pentru hotel de două stele de 575 lei/persoană, loc în cameră dublă, iar pentru un hotel de trei stele, de 690 lei/persoană, loc în cameră dublă.
/1 euro=4,17 lei/
De asemenea, hotelurile incluse în program oferă gratuitate copiilor până în 12 ani, cazaţi în camera părinţilor.
Informaţii şi rezervări pot fi obţinute numai prin agenţiile de turism membre ANAT, la OPTBR sau pe site-urile dedicate programului www.anat.ro/bai sau www.spas.ro.AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Turismul balnear din România înregistrează circa un milion de turişti anual, 10% fiind străini Turismul balnear din România înregistrează în prezent circa un milion de turişti anual, 10% dintre aceştia fiind străini, a declarat, luni, preşedintele organizaţiei patronale a turismului balnear din România, Nicu Rădulescu, după deschiderea conferinţei internaţionale privind turismul de sănătate.
Staţiunile balneare româneşti, promovate prin programul "Hai la băi!"derulat în perioada 15 iunie - 15 septembrie Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) lansează în perioada 15 iunie - 15 septembrie 2011 programul "Hai la băi!", adresat tuturor turiştilor români care vor să îşi petreacă vacanţele în staţiunile balneare.
România şi-a propus să atragă aproximativ 1.000 de turişti englezi în staţiunile balneare Londra, 7 nov - Trimisul special AGERPRES, Roxana Clinciu, transmite: România a lansat, luni, la Târgul de Turism World Travel Market de la Londra, Ghidul Staţiunilor Balneoclimaterice, iar autorităţile estimează că vor atrage aproximativ 1.000 de turişti englezi în primul an de la lansare.
Veniturile din turismul dentar vor creşte în Europei de Est cu 17% în 2010-2012 România s-a impus drept una dintre cele mai populare destinaţii din Europa pentru tratamente stomatologice, pe seama creşterii fără precedent a pieţei sale dentare în ultimii ani, relatează site-ul biomedme.com.
Ţările Europei de Est vizează turiştii în scop medical din Europa România s-a impus drept una dintre cele mai populare destinaţii din Europa pentru tratamente stomatologice, pe seama creşterii fără precedent a pieţei sale dentare în ultimii ani, relatează site-ul biomedme.com.
INTERVIU/Nicu Rădulescu(OPTBR):Turismul balnear a atras investiţii de 150 milioane de euro; avem o problemă cu migraţia personalului medical Valoarea investiţiilor în turismul balnear din ultimii ani depăşeşte 150 milioane de euro dar sectorul se confruntă cu problema migraţiei personalului medical specializat, atras de condiţii mai bune de plată în alte ţări, afirmă Nicu Rădulescu, preşedintele Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear...