Cele mai citite
 


Ratko Mladic şi-a început regimul standard de detenţie (TPI)
joi, 16 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Tribunalul Penal Internaţional (TPI) pentru fosta Iugoslavie a anunţat miercuri că fostul lider militar sârb bosniac Ratko Mladic a fost plasat într-o celulă obişnuită a închisorii olandeze în care sunt închişi deţinuţii instanţei ONU după ce a fost supus unei serii de teste medicale, relatează AP.
Martin Petrov, şeful biroului TPI de înregistrare, a declarat miercuri că Mladic 'a intrat acum în regimul standard de detenţie' al suspecţilor deţinuţi în acel bloc de celule, aflat în interiorul unei închisori obişnuite olandeze.

Mladic este acuzat de genocid şi alte infracţiuni legate de orchestrarea atrocităţilor comise de forţele sârbe în timpul războiului din Bosnia.

Bărbatul în vârstă de 69 de ani a fost supus în ultimele cinci zile la mai multe teste medicale în unitatea medicală a penitenciarului. Până în prezent, TPI nu a furnizat informaţii privind starea sa de sănătate.AGERPRES/(Florin Ştefan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
CryoSave, lider european in domeniul celulelor stem lanseaza in Romania, noul kit de recoltare NATALITY Stocarea celulelor stem recoltate din sangele si tesutul cordonului ombilical al nou-nascutului este o procedura din ce in ce mai utilizata. Aceasta oportunitate nu este valoroasa numai pentru copil insusi, dar creste si posibilitatea de a trata un membru al familiei care ar avea nevoie de...
Lider Sanitas Mureş: Dacă guvernanţii nu găsesc soluţii la revendicări, se va recurge la măsura extremă a demisiei în bloc Liderul Sindicatului Sanitas Mureş, Ermil Giurconiu, a declarat, miercuri, că s-a decis de către Coaliţia Profesioniştilor din Sistemul de Sănătate recurgerea la măsura extremă a demisiei în bloc ca formă de protest, în cazul în care nu vor fi găsite soluţii de către guvernanţi la revendicările personalului...
Un lider politic din Bulgaria cere un DNA ca în România, dar recunoaşte că este nevoie de curaj Bulgaria are nevoie de un organism judiciar care să investigheze cazurile de corupţie, după modelul DNA-ului românesc, a declarat luni Radan Kanev, unul dintre liderii Blocului Reformist, care face parte din coaliţia de guvernământ de la Sofia, transmite agenţia BTA.
MEDTRONIC, LIDER MONDIAL ÎN TEHNOLOGIE MEDICALĂ, ÎȘI DESCHIDE BIROU REGIONAL ÎN BUCUREȘTI, ROMÂNIA Medtronic, lider mondial în tehnologie medicală, și-a deschis astăzi oficial biroul regional din România și Moldova cu sediul în București. Deschiderea biroului regional este un pas foarte important pentru Medtronic, care își construiește astfel o prezență puternică în România și Moldova, consolidând...
Cristina Niţă, lider de sindicat la Institutul ORL: Dorim o audienţă la ministru, pentru a ni se motiva reorganizarea Liderul de sindicat din Institutul de Fono-Audiologie şi Chirurgie Funcţională O.R.L. 'Prof. Dr. Dorin Hociotă', Cristina Niţă, a declarat, luni, pentru AGERPRES, că angajaţii instituţiei au decis această formă de protest spontan - întreruperea lucrului - pentru a sensibiliza autorităţile, solicitând...
Fostul lider cipriot turc Rauf Denktash, în stare gravă la spital Starea de sănătate a fostului lider cipriot turc Rauf Denkash, care a paralizat în mai anul trecut în urma unei embolii cerebrale, a cunoscut o nouă deteriorare gravă, au anunţat joi medicii săi, transmit AFP şi AP.