Cele mai citite
 


Staţiunile balneare româneşti, promovate prin programul "Hai la băi!"derulat în perioada 15 iunie - 15 septembrie
joi, 16 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) lansează în perioada 15 iunie - 15 septembrie 2011 programul "Hai la băi!", adresat tuturor turiştilor români care vor să îşi petreacă vacanţele în staţiunile balneare.
Potrivit unui comunicat al celor două organizaţii patronale din turism, programul îşi propune să ofere preţuri atractive pentru sejururile în staţiunile balneare româneşti în perioada de vârf, dar şi o mai bună valorificare a capacităţilor de cazare şi tratament în lunile iulie-august.
Programul "Hai la băi"! cuprinde pachete de servicii de cazare, masă şi tratament în hoteluri de două şi trei stele. Doritorii pot multiplica numărul pachetelor, după dorinţă sau necesitate. Tarifele includ şi comisionul pentru agenţiile vânzătoare.
Astfel, tariful pentru un pachet de 6 zile cazare (6 nopţi) cu pensiune completă, minimum 5 zile de tratament (două proceduri/zi) şi o consultaţie medicală la sosire (pe baza recomandării medicale) este
pentru hotel de două stele de 575 lei/persoană, loc în cameră dublă, iar pentru un hotel de trei stele, de 690 lei/persoană, loc în cameră dublă.
De asemenea, hotelurile incluse în program oferă gratuitate copiilor până în 12 ani, cazaţi în camera părinţilor.
Informaţii şi rezervări pot fi obţinute numai prin agenţiile de turism membre ANAT, la OPTBR sau pe site-urile dedicate programului www.anat.ro/bai sau www.spas.ro.AGERPRES/(AS-Mariana Nica)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Program de promovare a staţiunilor balneare "Hai la băi!" Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) lansează în perioada 15 iunie - 15 septembrie 2011 programul "Hai la băi!", adresat tuturor turiştilor români care vor să îşi petreacă vacanţele în staţiunile balneare.
Turismul balnear din România înregistrează circa un milion de turişti anual, 10% fiind străini Turismul balnear din România înregistrează în prezent circa un milion de turişti anual, 10% dintre aceştia fiind străini, a declarat, luni, preşedintele organizaţiei patronale a turismului balnear din România, Nicu Rădulescu, după deschiderea conferinţei internaţionale privind turismul de sănătate.
Eduard Hellvig: Turismul balnear este o nişă pe care România nu trebuie să o rateze Turismul balnear este o nişă pe care România nu trebuie să o rateze şi una dintre priorităţile strategice pentru 2013 va consta în investiţii în infrastructura specifică, pentru a ajuta dezvoltarea acestui domeniu, a declarat, luni, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig, la deschiderea...
România va găzdui, în septembrie, primul congres internaţional despre turimul balnear şi medical Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) va organiza în septembrie, în România, împreună cu Organizaţia Mondială a Turismului (OMT), primul congres internaţional despre turismul balnear şi medical, se arată într-un comunicat al MDRT remis, miercuri, AGERPRES.
LAPHR: Persoanele cu handicap trebuie să beneficieze de tratament balnear gratuit Bucureşti, 11 febr /Agerpres/ - Persoanele cu handicap trebuie să beneficieze de tratament balnear gratuit, pe baza recomandării medicului de specialitate, a declarat, pentru Agerpres, preşedintele Ligii pentru Apărarea Persoanelor cu Handicap din România (LAPHR), Luminiţa Gheorghiu, care a propus un...
Ministrul Turismului: România este bine pregătită pentru primul congres internaţional de turism balnear Ministrul Turismului Cristian Petrescu a declarat joi la Buzău că 'ţara noastră este foarte bine pregătită' pentru primul congres internaţional pentru turism balnear şi medical din luna septembrie şi că 'la Bucureşti vor fi prezente cele mai importante nume din domeniul turismului'.