Cele mai citite
 


SUA: Un violator a murit în timp ce agresa o femeie din cauza unei crize cardiace
joi, 16 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Viata Sexuala
 

Un bărbat de 53 de ani a murit, probabil din cauza unei crize cardiace, în timp ce încerca să violeze o femeie cu peste 20 de ani mai în vârstă, în casa acesteia dintr-un orăşel din Texas, informează AFP.

Isabel Chavelo Gutierrez a pătruns în casa victimei, o femeie în vârstă de 77 de ani, înarmat cu un cuţit. În timp ce-şi agresa sexual victima, Gutierrez a început să se simtă rău şi a întrerupt actul sexual pentru a se odihni. În scurt timp agresorul a murit probabil din cauza unui atac de cord, conform poliţiei din localitatea texană Refugio unde s-a produs incidentul.

Gutierrez, care a mai fost condamnat pentru agresiune sexuală, a parcurs 3 kilometri pe bicicletă pentru a ajunge la casa victimei, fapt ce i-a provocat probabil criza cardiacă. Medicii legişti urmează să efectueze o autopsie pentru a afla cu certitudine cauza decesului.AGERPRES/(Codruţ Bălu)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SUA: Interzicerea fumatului în locurile publice s-ar solda cu 18 000 de infarcturi mai puţin Interzicerea fumatului în locurile publice din Statele Unite s-ar solda anual cu 18 000 spitalizări mai puţin pentru crize cardiace, se spune într-un studiu apărut joi, preluat de AFP.
Un medic a fost lovit de o criză cardiacă 'în direct' pe un post de televiziune din Turcia Un medic turc a fost victima unui atac de cord în faţa a milioane de telespectatori într-un show medical foarte popular transmis marţi în direct pe un post de televiziune din Turcia, informează AFP.
SUA: Anual, depresia afectează circa 3 milioane de adolescenţi americani (raport) În doar un an de zile aproape 3 milioane de adolescenţi americani s-au confruntat cu o criză majoră de depresie, potrivit unui raport al executivului american, scrie UPI.com.
Iran: 35 de ani de la criza ostaticilor La 4 noiembrie 1979, un grup semnificativ de militanţi radicali iranieni au intrat în ambasada SUA la Teheran şi au luat ostateci personalul diplomatic şi auxiliar prezent în ambasadă. Acest fapt s-a petrecut ca urmare a deciziei administraţiei SUA de a permite fostului lider iranian Shah Reza Pahlavi...
Masajul cardiac este mai eficient fără respiraţie gură la gură (studiu) În cazul manifestării unei crize cardiace, masajul cardiac este mai eficient, ca primă măsură de ajutor, dacă nu este folosit în asociere cu respiraţia gură la gură, conform unui studiu publicat marţi în revista Journal of the American Medical Association (JAMA), transmite AFP.
Molahul Omar ar fi suferit o criză cardiacă şi este în convalescenţă la Karachi (presă) Liderul talibanilor afgani, molahul Omar, ar fi suferit o criză cardiacă pentru care este tratat la Karachi graţie ajutorului asigurat de serviciile secrete pakistaneze, scrie marţi Washington Post.