Cele mai citite
 


Bihor: Poliţistul care s-a împuşcat, după ce şi-a omorât părinţii, se află în moarte cerebrală
vineri, 17 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Corpul de control al Inspectoratului General al Poliţiei Române a demarat, joi, la Oradea, o anchetă în cazul poliţistului care şi-a omorât miercuri seară părinţii prin împuşcare, după care şi-a tras un glonţ în cap, cu intenţie sinucigaşă.
Potrivit managerului Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, dr. Carmen Pantiş, poliţistul Gabriel Venter se află în moarte cerebrală, ceea ce înseamnă că doar inima îi bate, trupul fiind alimentat prin aparate care îi susţin funcţiile vitale.
"Nu este în comă profundă, ci, mai grav, în moarte cerebrală", a precizat medicul, care a adăugat că urmează să se discute cu familia pentru eventualitatea donării unor organe.
Potrivit procurorului Dorel Moţiu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, parchetul a deschis pe numele poliţistului un dosar penal pentru omor calificat şi omor deosebit de grav.
Comunicatul remis de Parchet arată că pe 15 iunie, în jurul orei 21,30, Venter Gabriel Cristian, în vârstă de 33 de ani, s-a deplasat cu autoturismul său personal la locul de muncă al tatălui său, Venter Gavril, în vârstă de 58 de ani, la CFR Auto Terminal Est Oradea, unde, întâlnindu-l, l-a împuşcat cu două gloanţe în abdomen, după care s-a deplasat la locuinţa în care se afla mama sa, Venter Mărioara, în vârstă de 51 de ani, pe care, de asemenea, a împuşcat-o.
"S-a deplasat apoi la locuinţa prietenei sale, pe care a informat-o telefonic în legătură cu faptele sale, după care s-a împuşcat în cap", se arată în comunicat.
Potrivit anchetatorilor, tânărul şi-a împuşcat părinţii din cauza certurilor cauzate de faptul că aceştia nu erau de acord cu relaţia sentimentală a fiului lor cu o femeie căsătorită, care are o fetiţă de 12 ani.
Din primele cercetări a mai reieşit că femeia ar fi dorit să divorţeze şi să se căsătorească cu Gabriel, dar şi că vecinii familiei Venter au remarcat certuri aprinse, în cursul zilei de miercuri. AGERPRES/(A, AS - Eugenia Paşca)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Prelevare de organe de la poliţistul care şi-a împuşcat părinţii iar apoi s-a sinucis Inima, dar şi alte organe interne ale poliţistului care şi-a omorât părinţii şi apoi şi-a tras un glonţ în cap, aflat în moarte cerebrală, vor fi prelevate, în noaptea de joi spre vineri, de echipe de chirurgi sosiţi din Cluj, Bucureşti şi Târgu Mureş.
Bihor: Prognostic rezervat în cazul poliţistului care şi-a împuşcat părinţii Prognosticul medical în cazul poliţistului orădean care şi-a împuşcat părinţii este rezervat din cauza distrugerii masive a masei cerebrale.
Harghita: O nouă prelevare de organe la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc Miercurea Ciuc, 18 iun /Agerpres/- Mai multe echipe de medici specialişti au efectuat sâmbătă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, o nouă prelevare de multi-organ, donatorul fiind un bărbat de 51 de ani, care a suferit un accident vascular cerebral şi a intrat în moarte cerebrală.
Gorj: Procurorii deschid o anchetă în legătură cu moartea în spital a femeii însărcinate din Târgu-Cărbuneşti Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la împrejurările în care o femeie însărcinată, din Târgu-Cărbuneşti, a murit săptămâna trecută la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, după ce a fost adusă în stare foarte gravă de la Spitalul...
Bihor: Bărbat găsit împuşcat pe o stradă din Oradea, suspect prins rapid Un bărbat orădean de 35 de ani a fost găsit împuşcat, marţi, pe strada Aluminei din Oradea, în apropierea unei grădiniţe. Deşi a fost resuscitat de echipajele medicale, bărbatul a murit.
Cluj: Rinichii poliţistului care şi-a omorât părinţii vor fi transplantaţi la doi tineri Rinichii poliţistului din Oradea care s-a împuşcat după ce şi-a ucis părinţii vor fi transplantaţi la doi tineri, la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj.