Cele mai citite
 


Bihor: Prognostic rezervat în cazul poliţistului care şi-a împuşcat părinţii
vineri, 17 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prognosticul medical în cazul poliţistului orădean care şi-a împuşcat părinţii este rezervat din cauza distrugerii masive a masei cerebrale.
Medicul şef al SMURD Bihor, Hadrian Borcea, îi dă foarte puţine şanse de supravieţuire.
"Pacientul trăieşte, dar are leziuni extrem de severe la nivelul capului şi al creierului. Prognosticul medical este extrem, extrem de rezervat, din cauza distrugerii masive a masei cerebrale. Şansele sunt practic zero', a declarat, joi, pentru AGERPRES, medicul Hadrian Borcea.
Poliţistul Gabriel Venter, în vârstă de 33 de ani, şi-a împuşcat miercuri seară părinţii, supărat că aceştia nu erau de acord să se însoare cu iubita lui, după care şi-a tras un glonţ în cap, dar nu a murit, fiind în comă profundă, de gradul 4.
Potrivit datelor oferite de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Viorel Gavra, poliţistul Gabriel Venter şi-a omorât mai întâi tatăl, cu două focuri de armă în zona abdomenului, la serviciul acestuia, în zona triajului, unde lucra ca agent de pază la o firmă. Venter s-a deplasat apoi cu autoturismul la casa părintească, unde şi-a omorât mama, cu un glonţ în inimă.
Poliţistul mers apoi tot cu maşina personală pe strada Seleuşului din Oradea şi s-a împuşcat în cap în autoturism.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, Alina Dinu, agentul Venter a fost încadrat la Poliţia de frontieră în 2001, de unde a fost transferat în 2009 la Poliţia Municipiului Oradea şi a fost testat psihologic în acelaşi an. Din 2009 până în mai 2011, a fost agent de siguranţă publică în cadrul Poliţiei Oradea, iar în urmă cu o lună a fost angajat ca poliţist de proximitate în cadrul poliţiei.
Ancheta este coordonată de prim-procurorul Viorel Gavra, care a dispus formarea a trei echipe de cercetare, alcătuite din poliţişti şi criminalişti, respectiv pe Seleuşului, la locul de muncă al bărbatului şi la casa părintească.AGERPRES/(A - Eugenia Paşca)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Poliţistul care s-a împuşcat, după ce şi-a omorât părinţii, se află în moarte cerebrală Corpul de control al Inspectoratului General al Poliţiei Române a demarat, joi, la Oradea, o anchetă în cazul poliţistului care şi-a omorât miercuri seară părinţii prin împuşcare, după care şi-a tras un glonţ în cap, cu intenţie sinucigaşă.
Bihor: Prelevare de organe de la poliţistul care şi-a împuşcat părinţii iar apoi s-a sinucis Inima, dar şi alte organe interne ale poliţistului care şi-a omorât părinţii şi apoi şi-a tras un glonţ în cap, aflat în moarte cerebrală, vor fi prelevate, în noaptea de joi spre vineri, de echipe de chirurgi sosiţi din Cluj, Bucureşti şi Târgu Mureş.
Cluj: Rinichii poliţistului care şi-a omorât părinţii vor fi transplantaţi la doi tineri Rinichii poliţistului din Oradea care s-a împuşcat după ce şi-a ucis părinţii vor fi transplantaţi la doi tineri, la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj.
Bihor: Două decenii de activitate SMURD în judeţ, sărbătorite timp de o săptămână Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Bihor va marca, în data de 12 octombrie 2013, împlinirea a 20 de ani de la prima intervenţie a unui echipaj SMURD în judeţul Bihor.
Bihor: Bărbat găsit împuşcat pe o stradă din Oradea, suspect prins rapid Un bărbat orădean de 35 de ani a fost găsit împuşcat, marţi, pe strada Aluminei din Oradea, în apropierea unei grădiniţe. Deşi a fost resuscitat de echipajele medicale, bărbatul a murit.
Prognostic rezervat pentru tânăra aflată în comă de marţi Cauza intrării în comă a femeii de 34 de ani care marţi a leşinat la serviciu este greu de stabilit, dar ar putea fi vorba despre o miocardită virală, a declarat vineri pentru AGERPRES dr. Bogdan Popescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, unde tânăra este internată la Terapie Intensivă...