Cele mai citite
 


Ciclism: Columbianul Soler, locul 2 în Turul Elveţiei, transportat de urgenţă la spital
vineri, 17 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Columbianul Juan Mauricio Soler (Movistar), 28 de ani, a căzut serios joi, în etapa a 5-a a Turului ciclist al Elveţiei, fiind transportat la spital pentru examene medicale amănunţite, el fiind ocupantul locului secund în clasamentul general.
Potrivit organizatorilor, Soler, un căţărător care a purtat tricoul galben de lider după etapa a 2-a, de la Crans Montana, a căzut la kilometrul 33 al etapei de joi. În incident au fost răniţi şi spectatori, dar direcţiunea cursei va da amănunte abia după sosire.
Din primele informaţii, se pare că rutierul columbian a căzut la un pasaj de nivel, etapa având 3 asemenea treceri. El lupta din răsputeri să-şi păstreze locul secund în Turul Elveţiei, pentru a fi selecţionat pentru Turul Franţei, unde a câştigat o etapă şi tricoul alb cu buline roşii al celui mai bun grimpeur, în 2007. AGERPRES (Lucian Oprea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Yemenul, unde s-au înregistrat 767 de morţi şi 2.906 răniţi, are nevoie urgentă de medicamente (organizaţii) Comitetul Internaţional al Crucii Roşii (CICR) a deplâns vineri lipsa cruntă de medicamente, alimente şi carburanţi în Yemen, unde bilanţul recentelor violenţe se ridică la 767 de morţi şi 2.906 răniţi, relatează AFP.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Şase răniţi în incendiul din Colectiv - în stare critică Şase răniţi în incendiul de la club Colectiv se află în stare critică, a declarat marţi şeful Clinicii de Chirurgie Plastică a Spitalului Floreasca, Ioan Lascăr.
Colectiv/ Spitalul de Urgenţă Floreasca: Trei răniţi - în continuare cu stare generală extrem de gravă Trei răniţi în clubul Colectiv se află în continuare internaţi la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti, toţi fiind critici, cu stare generală extrem de gravă.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Doi răniţi în Colectiv - în stare critică Doi răniţi în clubul Colectiv din cei şase internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca sunt în stare critică, a declarat miercuri pentru AGERPRES şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie, Ioan Lascăr.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Şase pacienţi internaţi, toţi în stare foarte gravă Şase răniţi în incendiul din club Colectiv sunt internaţi marţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, toţi în stare foarte gravă, a declarat medicul Ioana Grinţescu.
Apel umanitar de urgenţă al Crucii Roşii Române în sprijinul victimelor cutremurului din Nepal Crucea Roşie Română a lansat marţi un apel umanitar de urgenţă în sprijinul victimelor cutremurului din Nepal din 25 aprilie.