Cele mai citite
 


Cornel Ciobanu, corespondent AGERPRES, premiat la Concursul pentru jurnalism de agenţie Rador 2011
vineri, 17 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cornel Ciobanu, corespondent AGERPRES în Republica Moldova, a fost premiat la Concursul pentru jurnalism de agenţie Rador 2011, în cadrul galei de premiere desfăşurate, joi, la finalul celei de-a VI-a conferinţe internaţionale "Ziua Agenţiilor de Presă", manifestare organizată de Rador, la sala Paris Rive Droite a Hotelului Novotel din Bucureşti.
Cornel Ciobanu a obţinut premiul Rador la categoria "Cel mai bun produs de agenţie realizat de un corespondent local/internaţional" pentru corespondenţa "Republica Moldova, noi alegeri".
De asemenea, lucrarea "România în date şi fapte", realizată de Agenţia Naţională de Presă AGERPRES a obţinut premiul la categoria "Cel mai bun documentar de agenţie", iar Liliana Nicolae de la Radio România Actualităţi (RRA) - a obţinut premiul pentru "Cel mai bun reportaj radio bazat pe o ştire de agenţie", pentru "Soarta autiştilor adulţi" (documentar pe baza unei ştiri AGERPRES).
Totodată, la categoria "Cea mai bună depeşă de agenţie" premiul a revenit lui Ovidiu Vanghele (Mediafax) - "Dinel Staicu a devenit Dinel Nuţu".
La categoria "Cea mai bună acoperire a unui eveniment" câştigătoarea a fost agenţia Newsin - Incendiul de la Maternitatea Giuleşti, august 2010
La "Cel mai bun feature de agenţie" - Adrian Ilie şi Ştefan Pană (Newsin), "Convenţia câştigată de Boc pe coloana sonoră a lui Blaga".
La categoria "Cel mai bun interviu de agenţie" - Andrei Mazurchevici (Mediafax) - "Mihai Slabu: Viaţa de sportiv m-a făcut să-mi pierd familia".
Nominalizările au fost alese din cele peste 50 de lucrări valoroase înscrise în concurs de jurnaliştii de la agenţiile Agerpres, Mediafax, Newsin, de la posturile de radio Trinitas şi Radio România Actualităţi (RRA), de la ziarele Lumina şi Prosport, ca şi de la studenţii Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Facultatea de Litere a Universităţii ''Alexandru Ioan Cuza'' din Iaşi.AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Rador a anunţat nominalizările la Concursul pentru jurnalism de agenţie Nominalizările pentru Concursul pentru jurnalism de agenţie Rador 2011, alese din cele peste 50 de lucrări valoroase înscrise în concurs de jurnaliştii de la agenţiile Agerpres, Mediafax, Newsin, de la posturile de radio Trinitas şi Radio România Actualităţi (RRA), ca şi de la ziarele Lumina şi Prosport...
Iaşi: Proiect transfrontalier în domeniul situaţiilor de urgenţă, finalizat Reprezentanţi ai autorităţilor din România şi Republica Moldova s-au aflat vineri, la Iaşi, pentru a lua parte la închiderea oficială a unui proiect transfrontalier în domeniul situaţiilor de urgenţă.
România şi Republica Moldova vor continua cooperarea în domeniul sănătăţii România şi Republica Moldova vor derula proiecte în parteneriat în domenii prioritare precum asistenţa medicală de urgenţă, supravegherea transfrontalieră a maladiilor transmisibile, boli infecţioase, transplant şi psihiatrie, au convenit, sâmbătă, miniştrii Sănătăţii din cele două state, Ladislau Ritli...
România va coopera cu Republica Moldova în domeniul tineretului şi sportului Cătălin Baba, ministrul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului din România şi Ion Cebanu, ministrul Tineretului şi Sportului din Republica Moldova au semnat sâmbătă în contextul şedinţei comune a celor două Guverne, desfăşurată la Iaşi, o Înţelegere bilaterală privind cooperarea în domeniile...
Iaşi: Acţiune transfrontalieră de salvare a unor fete din Republica Moldova dispărute în apele Prutului Mai multe echipaje ale Inspectoratului Situaţii de Urgenţă, SMURD şi Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Iaşi, precum şi echipaje de ajutor din Republica Moldova caută două fete care au dispărut, duminică, în apele Prutului.
Iaşi: Aproximativ 2000 de locuri la UMF Gr. T. Popa, în anul universitar 2016-2017 Aproximativ 2000 de locuri sunt scoase la admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie Gr.T.Popa din Iaşi pentru anul universitar 2016-2017, examenele fiind de tip grilă.