Cele mai citite
 


Distribuitorul de medicamente Tamisa Trading estimează o creştere cu 30% a afacerilor, în 2011
vineri, 17 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Distribuitorul de medicamente Tamisa Trading şi-a bugetat pentru 2011 o cifră de afaceri de circa 48 de milioane de lei, în creştere cu 30% faţă de anul precedent, informează compania.
Aceste valori sunt orientative, date fiind incertitudinile din piaţă, potrivit administratorului firmei, Dan Boboescu.
'Noi credem totuşi că până la sfârşitul anului se va dovedi că aceste estimări au fost mai degrabă conservatoare şi ele vor fi fost chiar depăşite', a adăugat acesta.
Dan Boboescu a precizat că rezultatele primelor luni din acest an au fost bune, în conformitate cu aşteptările managementului, însă partea cea mai consistentă a creşterilor anuale urmează să fie înregistrată în a doua jumătate a anului şi în special în ultimul trimestru.
Motivul acestei evoluţii şi principalul motor al creşterii va fi diversificarea afacerii într-un domeniu înrudit, dar nou pentru Tamisa Trading şi mult mai puternic şi nemijlocit orientat către consumatorul final.
Oficialul Tamisa Trading spune că noua linie de business va fi lansată în următoarele săptămâni şi că aceasta va avea o contribuţie decisivă la vânzările Tamisa Trading din ultimul trimestru, care urmează să fie aproximativ duble faţă de de cele din perioada corespunzătoare a anului 2010.
Cu o existenţă neîntreruptă de aproape 20 de ani, Tamisa Trading a fost atât primul distribuitor modern de medicamente din România, cât şi prima companie privată care a distribuit medicamente şi produse parafarmaceutice la nivel naţional.
Compania a făcut parte vreme de aproape trei ani din grupul Montero, redevenind independentă la începutul anului 2010, printr-o tranzacţie de tip MBO (management buyout), cumpărători fiind Angela Atanasiu şi Dan Boboescu.
Anul 2010 a fost de altfel unul favorabil pentru companie, aceasta trecând pe profit şi înregistrând o creştere a cifrei de afaceri de 18% faţă de anul precedent.
Tamisa Trading are circa 140 de angajaţi şi colaboratori, operează un număr de patru depozite regionale (Timişoara, Iaşi, Cluj-Napoca şi Oradea) şi un depozit central în Bucureşti, distribuind către mai mult de 2.000 de clienţi peste 3.500 de produse, fabricate în România sau importate.AGERPRES/(AS-Nicoleta Gherasi)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dr. Victor Zota: România trebuie să aibă un număr mai mare de coordonatori de transplant În România s-au efectuat până în prezent peste 2.500 de transplanturi renale, în centrele universitare Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Constanţa şi Oradea, peste 350 de transplanturi hepatice în Institutul Clinic Fundeni, peste 500 de transplanturi medulare, peste 50 de transplanturi cardiace...
DNA: Cinci percheziţii în municipiile Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara; patru - la instituţii publice Procurori ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează marţi cinci percheziţii în municipiile Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara, dintre care patru vizează sediile unor instituţii publice, într-un dosar privind fapte comise în 2015.
Marile companii farmaceutice fac testări clinice în ţări cu lacune în legislaţie, printre care şi România Marile companii farmaceutice conduc numeroase experimente clinice în străinătate, în ţări în care reglementările în domeniu sunt practic inexistente şi unde agenţia guvernamentală a SUA de protecţie a consumatorului, Food and Drug Administration /FDA/, nu ajunge, iar 'greşelile' sunt închise în mormintele...
Profitul Antibiotice Iaşi a scăzut în 2015 cu 12,71%, la 27,18 milioane lei Antibiotice Iaşi a înregistrat, în 2015, un profit net de 27,18 milioane de lei, cu 12,71% mai mic faţă de cel consemnat în anul anterior, conform informaţiilor financiare ale companiei remise, luni, Bursei de Valori Bucureşti.
Antibiotice Iaşi a decis înfiinţarea unei reprezentanţe în Vietnam pentru dezvoltarea afacerilor în Asia de Sud-Est Compania ieşeană Antibiotice a decis înfiinţarea unei reprezentanţe în Vietnam, în condiţiile în care exporturile sale au atins, anul trecut, 22,98 milioane de dolari, în creştere cu 7% raportat la 2014, iar profitul brut a ajuns la 32 de milioane de lei, mai mare cu 23% comparativ cu profitul estimat...
Antibiotice Iaşi, cel mai mare profit din ultimii patru ani Producatorul de medicamente Antibiotice Iasi (ATB) a finalizat anul 2011 cu un profit net preliminar de peste 20 milioane de lei (4,7 milioane de euro), în crestere cu 60% fata de anul anterior dupa ce afacerile companiei au urcat anul trecut cu 15,7%, ajungând la 281,9 milioane de lei (66,5 milioane...