Cele mai citite
 


Gorj: Condiţii de spitalizare la standarde europene la secţia ORL a Spitalului Judeţean
vineri, 17 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Lucrările de reabilitare şi modernizare a secţiei ORL din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu se apropie de final, urmând ca în perioada imediat următoare pacienţii să beneficieze de noi condiţii de spitalizare.
Potrivit directorului medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Constantin Pălivan, în urmă cu aproximativ două luni, secţia ORL din cadrul unităţii spitaliceşti a intrat într-un amplu proces de reabilitare şi modernizare, banii necesari lucrărilor fiind alocaţi de Consiliul Judeţean Gorj, instituţia care administrează cea mai importantă unitate spitalicească din judeţ.
Imediat ce lucrările la secţia ORL vor fi finalizate, se va începe reabilitarea secţiei Oftalmologie.
"Pentru reabilitarea celor două secţii, Consiliul Judeţean Gorj ne-a alocat suma de 500.000 lei. La Secţia ORL, procesul de modernizare se apropie de final, urmând ca imediat să înceapă modernizarea Secţiei Oftalmologie. În ultimele două luni au fost zugrăviţi pereţii, modernizate grupurile sanitare şi saloanele, înlocuită instalaţia electrică şi instalaţiile sanitare. Atât personalul medical, cât şi pacienţii sunt bucuroşi că vor beneficia de condiţii de muncă şi de spitalizare corespunzătoare standardelor europene. Cele două secţii nu au mai fost reabilitate de peste 20 de ani", a declarat, joi, pentru AGERPRES, Constantin Pălivan.
Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a mai menţionat că pe perioada lucrărilor de reabilitare pacienţii au fost transferaţi la secţia Oftalmologie, fiind internate în saloanele disponibile doar cazurile grave. AGERPRES/(AS - Irina Poenaru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Ambulatoriul Spitalului Judeţean Târg-Jiu, reabilitat, modernizat şi echipat printr-un proiect de peste 16 milioane de lei Consiliul Judeţean (CJ) Gorj va finaliza, la 31 decembrie 2015, implementarea proiectului "Reabilitarea, modernizarea şi echiparea Ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu", valoarea investiţiei fiind de peste 16 milioane de lei, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, preşedintele...
Alba: Zeci de milioane de lei investiţi de Consiliul Judeţean în modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean (CJ) Alba a investit în ultimii ani 30 de milioane de lei în reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, alte 10 milioane de lei fiind preconizate a fi alocate în acest an în reparaţii capitale, dotări independente şi noi construcţii, a precizat, marţi, într-o conferinţă...
Gorj: Personalul administrativ al SJU Târgu-Jiu se va muta în luna octombrie în noul sediu Personalul administrativ al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu se va muta, la începutul lunii octombrie, în noul sediu ale cărui lucrări de investiţii se ridică la aproximativ două milioane lei, au declarat, marţi, reprezentanţi ai Consiliului Judeţean (CJ) Gorj.
Gorj: Ambulatoriul Spitalului Judeţean va intra în reabilitare peste o lună Lucrările de reabilitare, modernizare şi echipare a ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu vor începe în aproximativ o lună şi sunt preconizate să dureze maximum 24 de luni, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Gorj, Ion Călinoiu.
Gorj: CJ a alocat circa 2 milioane lei pentru realizarea sediului administrativ al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu Consilierii judeţeni au aprobat, miercuri, în cadrul şedinţei ordinare, proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţie "Amenajare spaţiu administrativ Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu".
Covasna: Lucrările la Spitalului de Urgenţă din Sfântu Gheorghe se încheie după mai bine de zece ani Lucrările de reabilitare şi modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, începute în anul 2005, sunt finalizate în proporţie de 95%, iar activitatea instituţiei va reintra în normal, treptat, începând din această vară, a declarat joi, managerul Nagy Andras Robert.