Cele mai citite
 


Mehedinţi: Anchetă a Poliţiei în cazul tinerei cu afecţiuni psihice ţinute în lanţuri
vineri, 17 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Poliţiştii mehedinţeni au declanşat o anchetă în cazul tinerei cu probleme psihice din localitatea Bucura care a fost găsită legată cu lanţul de piciorul patului.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţului Mehedinţi, Andreea Dobre, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că cercetările au început faţă de membrii familiei pentru a se stabili în ce măsură aceştia se fac vinovaţi de rele tratamente împotriva Rodicăi Petra, de 23 de ani, care, din cauza unei afecţiuni psihice, este ţinută, se pare, împotriva voinţei ei, în casă.
"Persoana în cauză a fost găsită cu lanţul la picior. Membrii familiei motivează măsura respectivă prin faptul că aceasta are un handicap sever şi pleacă de acasă. A fost transportată la secţia de boli psihice a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin", a precizat Dobre.
Potrivit acesteia, după 24 de ore, la solicitarea familiei, sub semnătură, ea a fost externată, medicii constatând că nu se justifică ţinerea ei în spital.
"Lucrătorii de poliţie vor face verificările de rigoare. Ea a avut un asistent social, remunerat lunar de primărie cu suma de 525 lei. Trebuie stabilit în ce măsură acesta s-a achitat de obligaţiile ce le avea şi dacă, în continuare, viaţa sau sănătatea tinerei fete este pusă în pericol", a concluzionat Dobre. AGERPRES/ (A - Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Prioritatea managerului SJU din Drobeta Turnu Severin este să mute urgent maternitatea Managerul spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin, Marinică Stoian, a declarat miercuri pentru AGERPRES că prioritatea numărul unu a echipei sale de administraţie este mutarea urgentă a maternităţii în imobilul a cărui construcţie a fost finalizată la sfârşitul anului 2013 şi pentru...
Mehedinţi: Anchetă în cazul femeii de 35 de ani decedată în spital Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Mehedinţi a demarat o anchetă în cazul femeii de 35 de ani, care în urmă cu 7 ani suferise un transplant de rinichi şi a decedat la sfârşitul săptămânii trecute.
Mehedinţi: Conducerea SJU vrea rezilierea contractului cu firma privată specializată în analize de laborator Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin, Marinică Stoian, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că autorităţile judeţului fac demersuri pentru rezilierea contractului încheiat de fosta conducere a unităţii spitaliceşti, în 2011, cu firma privată Sanomed SRL din judeţul...
Mehedinţi: Medicul Victor Maliborschi, noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Medicul ortoped Victor Maliborschi este manager cu drepturi depline al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin pentru următorii trei ani, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al SJU dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Anchetă privind decesul unui bebeluş de două săptămâni Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mehedinţi a declanşat luni o anchetă privind împrejurările în care a decedat, cu o zi în urmă, un copil de numai două săptămâni din comuna Braniştea.
Mehedinţi: Bani pentru achitarea arieratelor Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin a obţinut, în luna decembrie, de la bugetul de stat, suma de 2,3 milioane de lei, pentru plata arieratelor şi aprovizionarea cu medicamente şi materiale sanitare, a declarat luni, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi...