Cele mai citite
 


O femeie a leşinat în faţa Guvernului
vineri, 17 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie a leşinat joi în faţa Guvernului, fiind nevoie de intervenţia unei ambulanţe a SMURD.
Persoana a fost luată cu ambulanţa din curtea Palatului Victoria şi transportată la cel mai apropiat spital.
Ministrul mediului, Laszlo Borbely, a ieşit de la şedinţa de guvern pentru a se interesa de starea de sănătate a femeii.
Potrivit unor surse din guvern, femeia care a leşinat este vicepreşedintele Institutului Naţional de Statistică, Beatrix Gered. AGERPRES/(AS - Claudiu Zamfir)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
S.O.S. de la Managerul Serviciului de Ambulanţă:Judeţul Sibiu are nevoie de încă trei ambulanţe pentru Cod Roşu Judeţul Sibiu mai are nevoie de trei ambulanţe C2 care să facă faţă în cazul unui Cod Roşu, în prezent având doar două, una la SMURD, iar cealaltă la Ambulanţă. La Serviciul de Ambulanţă mai este nevoie de 28 de oameni şi înnoirea a 80 la sută din maşini, care ar trebui casate, a declarat marţi, într-o...
Vrancea: Ambulanţă SMURD, neutilizată din cauza lipsei medicilor Singura ambulanţă de terapie intensivă de la SMURD Vrancea nu poate fi utilizată din cauza deficitului de personal de la Unitatea de Primiri Urgenţe - SMURD din judeţ.
Vrancea: SMURD a primit trei ambulanţe în cadrul unui proiect în care Consiliul Judeţean este partener Angajaţii SMURD Vrancea vor beneficia de trei ambulanţe - două ambulanţe de prim-ajutor (tip B) şi o ambulanţă de reanimare (tip C), acestea fiind luate în primire miercuri de la reprezentanţii Consiliului Judeţean.
Cluj: Ambulanţă ultramodernă la SMURD pentru nou-născuţii aflaţi în stare critică Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj a intrat, vineri, în posesia unei ambulanţe de terapie intensivă ultradotată, care va ajuta echipajele Serviciului Medical de Resuscitare şi Descarcerare (SMURD) şi pe cel judeţean de Ambulanţă să intervină pentru a asigura supravieţuirea nou-născuţilor...
Accidente produse în Bucureşti în care au fost implicate ambulanţe - cronologie (2014-2016) Un grav accident în care a fost implicată o ambulanţă a avut loc la 1 iunie 2016, în rondul Baba Novac din Bucureşti. Ambulanţa care avea semnalele luminoase şi sonore pornite s-a răsturnat după ce un autoturism BMW i-a tăiat calea. Şoferul şi cele două persoane aflate în salvare au fost rănite.
Vaslui: Ambulanţă SMURD nefolosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională O ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă, care se află în dotarea SMURD Vaslui din luna octombrie a anului trecut, dar nu a putut fi folosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională de săptămâna viitoare, a anunţat, luni, la Vaslui, Raed Arafat. Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii a...