Cele mai citite
 


Olt: Poliţiştii au donat sânge pentru a-şi completa veniturile
vineri, 17 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 30 de poliţişti din judeţul Olt s-au prezentat joi la Centrul de Transfuzii Sanguine Slatina pentru a dona sânge în schimbul tichetelor valorice de 63 de lei, cu scopul de a-şi completa în acest mod veniturile după ce le-a fost redusă norma de hrană.
Vicepreşedintele permanent al Cartel Alfa Olt, Constantin Boerescu, a declarat că poliţiştii din judeţul Olt, al căror sindicat este afiliat la Cartel Alfa, au decis să doneze sânge din cauză că le-a fost redusă norma de hrană după ce anterior le-au fost reduse salariile şi, cu tichetele valorice pe care le vor obţine în urma donării de sânge, vor să îşi cumpere alimente. Boerescu a menţionat că acţiunea de donare de sânge de către poliţişti în schimbul bonurilor valorice va continua şi în zilele următoare.
Joi nu au donat sânge toţi cei 35 de poliţişti din judeţul Olt care s-au prezentat în acest scop la Centrul de Transfuzii Slatina, din cauză că numai o parte au îndeplinit criteriile.
"O parte dintre ei mai donaseră şi trebuie să mai aştepte până la următoarea donare câteva săptămâni, altuia i s-a făcut rău, au mai fost şi care aveau un nivel necorespunzător de hemoglobină sau alte boli. Oricum au donat sânge cam o jumătate dintre cei care s-au dus la Centrul de Transfuzii în acest scop. A fost şi o problemă cu angajaţii şi conducerea centrului care le-au spus iniţial că nu le dau bonuri valorice şi, dacă vor să doneze sânge, să o facă fără a primi bonuri, apoi li s-a mai spus chiar că nu e nevoie de sânge că este doar o exagerare a presei faptul că ar fi nevoie de sânge", a mai precizat Boerescu.
Poliţiştii din Olt vor fi afectaţi şi de reduceri de personal, noua schemă propusă Ministerului Administraţiei şi Internelor de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Olt fiind cu 45 de funcţii mai mică. Toate funcţiile sunt de execuţie. AGERPRES/(AS - Cristina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Centrul de Transfuzii Sanguine Slatina a fost redeschis; şapte persoane au donat sânge Centrul de Transfuzii sanguine Slatina şi-a reluat miercuri activitatea în mod normal, după ce în zilele precedente a fost închis şi în instituţie au fost prezente echipe de control de la Direcţia de sănătate publică şi ministerul Sănătăţii.
Olt: 80 de persoane au venit să doneze sânge; mulţi donatori au refuzat tichetele de masă Numărul persoanelor care s-a prezentat luni să doneze sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine (CTS) Slatina a fost de 80 de persoane, majoritatea tineri care au refuzat tichetele de masă pe care au dreptul să le primească donatorii, potrivit şefei CTS Slatina, medicul Ramona Lesnic.
Olt: Anchetă a DSP la Centrul de Transfuzii Sanguine Slatina Direcţia de sănătate publică (DSP) Olt a început, luni, o anchetă la Centrul de Transfuzii sanguine Slatina, după ce săptămâna trecută spitalul Judeţean de Urgenţă a solicitat rearondarea la un alt centru de transfuzii din cauza unei suspiciuni de hepatită B la unul dintre donatorii fideli ai centrului...
Campania 'Jandarmeria donează viaţă pentru România' continuă (grupaj) Campania "Jandarmeria donează viaţă pentru România", derulată în colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine şi Crucea Roşie, a continuat, marţi, în mai multe judeţe ale ţării jandarmii participând la donarea de sânge.
Gorj: Aproximativ 30 de jandarmi donează sânge la Centrul de Transfuzii Târgu-Jiu Aproximativ 30 de jandarmi gorjeni donează sânge în această săptămână la Centrul de Transfuzii Târgu-Jiu, ca urmare a apelului făcut de ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Gorj, Alin Ivan.
Campanie de donare de sânge, la IJJ Satu Mare Jandarmii sătmăreni au demarat joi o campanie de donare de sânge, urmând ca în 10 zile 70 de angajaţi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) să treacă pe la Centrul de Transfuzii Sanguine.