Cele mai citite
 


Persoanele rănite de zidul prăbuşit în zona Gării de Nord au ajuns la spital
vineri, 17 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Unul dintre bărbaţii peste care a căzut joi un zid în zona Gării de Nord a ajuns la Spitalul Universitar.
Dr. Bogdan Popescu, purtătorul de cuvânt al spitalului, a declarat pentru AGERPRES că acesta este conştient, are dureri în zona lombară ca urmare a căderii unui balot de 200 kg, şi în prezent este supus mai multor investigaţii.
Din cele trei dintre victime care au ajuns la Spitalul Elias, două sunt stabile, au traumatisme de membre şi coaste, dar nu prezintă probleme, însă al treilea este instabil, cu tensiune 8, cu pneumotorax, şi care a fost dus la Computer Tomograf, a declarat pentru AGERPRES dr. Dana Safta, director medical.
Un zid s-a prăbuşit joi peste mai multe persoane în zona Gării de Nord. Trei dintre victime au ajuns la Spitalul Elias, unul la Spitalul Universitar şi trei la Floreasca.
Unul dintre bărbaţii ajunşi la Floreasca este foarte grav, are politraumatisme, este în comă şi s-a intrat cu el în sala de operaţie pentru hemoragie internă, a declarat dr. Bogdan Opriţa, şeful SMURD Bucureşti - Ilfov. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sibiu: Un nou computer tomograf la Spitalul Clinic Judeţean Pacienţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu beneficiază de posibilitatea efectuării unor investigaţii medicale complexe cu ajutorul noului computer tomograf din dotarea Laboratorului Clinic de Radiologie şi Imagistică Medicală, conform unui comunicat remis marţi AGERPRES.
Computer tomograf pentru Spitalul de Copii 'Grigore Alexandrescu' Spitalul ''Grigore Alexandrescu'' din Bucureşti va fi dotat cu un computer tomograf nou, în urma unei campanii naţionale ''Mi-e poftă să fac bine!''.
Covasna: Computer tomograf, pus în funcţiune la Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe Spitalul Judeţean de Urgenţă 'dr. Fogolyan Kristof' din Sfântu Gheorghe a pus în funcţiune un computer tomograf performant, achiziţionat anul trecut cu sprijinul financiar al Ministerului Sănătăţii.
Bogdan Opriţa: Starea de sănătate a răniţilor de la Spitalul Floreasca este echilibrată Cei patru răniţi din accidentul din Ungaria aduşi la Spitalul Floreasca sunt conştienţi şi se află într-o stare echilibrată, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei medicale, Bogdan Opriţa.
Satu Mare: Computer tomograf inaugurat la Spitalul Judeţean Un modern computer tomograf (CT) a fost dat în folosinţă joi la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare, fiind primul astfel de aparat din dotarea unităţii spitaliceşti.
Spitalul Malaxa dispune de singurul computer tomograf care poate investiga persoanele supraponderale Spitalul "Nicolae Malaxa" dispune de un computer tomograf care este singurul care poate face investigaţii pentru persoanele supraponderale cu greutate de până la 480 de kg.