Cele mai citite
 


Rador a anunţat nominalizările la Concursul pentru jurnalism de agenţie
vineri, 17 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Nominalizările pentru Concursul pentru jurnalism de agenţie Rador 2011, alese din cele peste 50 de lucrări valoroase înscrise în concurs de jurnaliştii de la agenţiile Agerpres, Mediafax, Newsin, de la posturile de radio Trinitas şi Radio România Actualităţi (RRA), ca şi de la ziarele Lumina şi Prosport au fost anunţate, joi, de Rador.
De asemenea, au fost primite produse de agenţie de la studenţii Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Facultatea de Litere a Universităţii ''Alexandru Ioan Cuza'' din Iaşi, Gala de premiere urmând să aibă loc joi, de la ora 16,30.
La categoria "Cea mai bună depeşă de agenţie" au fost nominalizaţi: Ovidiu Vanghele (Mediafax) - "Dinel Staicu a devenit Dinel Nuţu"; Narcisa Petre/Eliza Olteanu (Newsin) - "Parlamentarii români ameninţă că nu ratifică derogarea prin care Germania menţine 99 de locuri în PE".
La categoria "Cea mai bună acoperire a unui eveniment": Newsin - Incendiul de la Maternitatea Giuleşti, august 2010
Pentru categoria "Cel mai bun documentar de agenţie" au fost nominalizaţi: Luminiţa Bogdan/Luana Păvălucă (Newsin) - "Integrarea minorităţilor nu face parte din aquis-ul Schengen", AGERPRES - lucrarea "România în date şi fapte".
La "Cel mai bun feature de agenţie" au fost nominalizaţi: Claudiu Zamfir (AGERPRES) - "Susţinătorul lui Ahmadinejad singur împotriva tuturor pe Second Avenue", Adrian Ilie şi Ştefan Pană (Newsin) - "Convenţia câştigată de Boc pe coloana sonoră a lui Blaga".
La categoria "Cel mai bun interviu de agenţie": Luminiţa Bogdan (Newsin) - Interviu cu ambasadorul Franţei, Henri Paul, Tudor Martalogu (AGERPRES) - Interviu cu Sorin Ducaru (şeful Delegaţiei Permanente a României la NATO), Andrei Mazurchevici (Mediafax) - "Mihai Slabu: Viaţa de sportiv m-a făcut să-mi pierd familia".
La categoria "Cel mai bun produs de agenţie realizat de un corespondent local/internaţional": Ruxandra Constantinescu (AGERPRES) - "Sierra de Atapuerta: capitala evoluţiei omului, muntele magic, a atras toate speciile de hominizi", Cornel Ciobanu (AGERPRES) - "Republica Moldova, noi alegeri".
Pentru categoria "Cel mai bun reportaj de televiziune bazat pe o ştire de agenţie" nu s-a acordat un premiu.
La categoria "Cel mai bun reportaj radio bazat pe o ştire de agenţie", nominalizările sunt: Liliana Nicolae (RRA) - "Soarta autiştilor adulţi" (documentar pe baza unei ştiri AGERPRES), Simona Şerbănescu (RRA) - "Exerciţiu de supravieţuire - Călan" (documentar pe baza unei ştiri AGERPRES).
La categoria "Cel mai bun articol de presă scrisă bazat pe o ştire de agenţie" au fost nominalizaţi: Otilia Bălinişteanu (ziarul Lumina) - "Deficit de medici", pe baza unei ştiri Mediafax, Romeo Chiriac (ziarul Prosport) - "Fotbal sub ape la Ada Kaleh", pe baza unei ştiri Mediafax.
Pentru "Cel mai bun produs de agenţie reality de un student de la o facultate de profil" a fost nominalizată Ana Maria Durilă (Cuzanet) - "Transnistria, locul unde românii nu ştiu ce limbă să vorbească", iar la categoria "Premiul pentru întreaga activitate" a fost nominalizată Florica Vrânceanu, autoarea cărţii "Un secol de agenţii de presă româneşti". AGERPRES/(AS-Daniel Popescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cornel Ciobanu, corespondent AGERPRES, premiat la Concursul pentru jurnalism de agenţie Rador 2011 Cornel Ciobanu, corespondent AGERPRES în Republica Moldova, a fost premiat la Concursul pentru jurnalism de agenţie Rador 2011, în cadrul galei de premiere desfăşurate, joi, la finalul celei de-a VI-a conferinţe internaţionale "Ziua Agenţiilor de Presă", manifestare organizată de Rador, la sala Paris...
Iaşi: Aproximativ 2000 de locuri la UMF Gr. T. Popa, în anul universitar 2016-2017 Aproximativ 2000 de locuri sunt scoase la admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie Gr.T.Popa din Iaşi pentru anul universitar 2016-2017, examenele fiind de tip grilă.
Iaşi: În premieră naţională, studenţii de la UMF pot accesa credite de finanţare a studiilor cu plata la angajare Studenţii Universităţii de Medicină 'Gr. T. Popa' din Iaşi vor putea accesa linii de creditare cu rambursare după terminarea studiilor.
Rectorul UMF Târgu Mureş, C. Copotoiu: Democraţia este forma cea mai severă de a convieţui (interviu) Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) Târgu Mureş, prof. univ. dr. Constantin Copotoiu, a declarat într-un interviu acordat AGERPRES că politicul nu trebuie să se amestece în problemele universităţii, încălcând autonomia universitară prevăzută în Legea Educaţiei şi principiul libertăţii...
Demonstraţii practice pe un simulator 3D, pentru studenţii de la Stomatologie Studenţii de la Facultăţile de Medicină Dentară vor putea să dobândească experienţă profesională încă din anul III de studiu prin intermediul unui sistem de simulare asistată pe calculator 3D, a declarat prof.univ.dr. Norina Forna, decanul Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină...
INTERVIU/Ponta: În prezent nu există Opoziţie; există, bun sau rău, Guvernul actual, în partea cealaltă - nimic Prim-ministrul Victor Ponta a acordat un interviu AGERPRES în care vorbeşte despre vizita pe care o efectuează în aceste zile în state din zona Golfului Persic, dar şi despre proiectele Guvernului privind economia, infrastructura şi salariile bugetarilor.