Cele mai citite
 


SUA: Alesul democrat implicat într-un scandal sexual pe Internet intenţionează să demisionaze
vineri, 17 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Viata Sexuala
 

Congresmanul Anthony Weiner, reprezentant al statului New York, care a mărturisit că a trimis unor femei fotografii indecente cu el prin intermediul reţelei sociale Twitter, i-a declarat miercuri liderului minorităţii democrate din Camera Reprezentanţilor, dna Nancy Pelosi, că va demisiona, a informat joi o sursă democrată, relatează Reuters şi AFP.

Anthony Weiner va deveni astfel cel de-al treilea membru al Congresului SUA care demisionează anul acesta în urma unui scandal sexual. Alesul democrat urmează să susţină o conferinţă de presă la ora 18,00 GMT, la New York, pe această temă, a informat NBC News.

În urma presiunilor la care a fost supus din partea preşdintelui Barack Obama şi a celor două principale partide politice, Weiner a insistat la început că va rămâne în funcţie, anunţând în schimb că va urma un tratament medical şi că va lipsi 'o perioadă scurtă de timp' din Camera Reprezentanţilor.

Anthony Weiner, 46 de ani, a luat însă decizia să demisioneze după ce a vorbit cu soţia sa, Huma Abedin, 35 de ani, consilier al secretarului de stat american Hillary Clinton, care s-a întors dintr-o călătorie în străinătate marţi, scrie New York Times fără a-şi dezvălui sursele.

El i-a spus dnei Pelosi miercuri seara că intenţionează să demisioneze, a declarat pentru Reuters o sursă din cadrul Partidului Democrat.

Barack Obama a crescut şi el presiunea asupra lui Weiner pe data de 14 iunie, când a declarat pentru NBC News: 'El şi-a stânjenit soţia şi familia. Dacă aş fi fost în locul lui, aş fi demisionat'.AGERPRES/(Mihaela Moise)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Soţii Obama, o viaţă în lumina reflectoarelor Ca o mireasă în ziua nunţii, Michelle Obama ştia că toate privirile vor fi aţintite asupra ei în seara învestiturii. Incomodă iniţial în faţa privirilor scrutătoare ale publicului, pe care munca soţului le atrăgea asupra lui şi a familiei sale, prima doamnă a SUA s-a simţit treptat tot mai dezinvolt...
Preşedintele Obama face apel la protejarea sistemului Medicare Preşedintele SUA, Barack Obama, a lansat un apel sâmbătă la protejarea sistemului public de asigurare medicală pentru cei vârstnici, Medicare, pe care rivalii săi republicani vor să-l reformeze, informează sâmbătă AFP.
VIRUSUL ZIKA SUA se află "în pană de bani" pentru combaterea virusului Zika (Obama) Barack Obama a afirmat că guvernul este ''în pană de bani" în lupta împotriva infecţiei cu virusul Zika din Statele Unite ale Americii şi a acuzat Congresul, în majoritate republican, că nu a deblocat fondurile necesare, informează agenţia France Presse.
SUA: După ani întregi de dispută, reforma sistemului de sănătate face primii paşi După ani de aprigă dispută, reforma sistemului de sănătate a lui Barack Obama, destinată să ofere, începând cu ianuarie 2014, asigurări de sănătate subvenţionate pentru milioane de americani, s-a concretizat marţi odată cu deschiderea înregistrărilor online, relatează AFP.
SUA/reforma sănătăţii: 8 milioane de persoane şi-au făcut o asigurare privată Preşedintele SUA, Barack Obama, a anunţat joi că opt milioane de americani au subscris la un sistem privat de asigurări în cadrul reformei din domeniul sănătăţii în Statele Unite ale Americii, o cifră mult mai mare şi care, în opinia sa, arată că reforma ''funcţionează'', relatează AFP.
Preşedintele SUA a promulgat noua lege a securităţii alimentare, criticată de republicani Preşedintele SUA, Barack Obama, a promulgat marţi legea securităţii alimentare, adoptată de Congres în decembrie anul trecut, informează Efe, AP şi Reuters.