Cele mai citite
 


Tulcea: Un bărbat a scăpat cu viaţă, după ce s-a surpat un mal de pământ peste el
vineri, 17 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat de 48 de ani a scăpat cu viaţă după ce un mal de pământ al unui şanţ în care lucra s-a surpat peste el.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta Tulcea, bărbatul era membrul unei echipe de muncitori care execută lucrări la sistemul de canalizare de pe o stradă din municipiul Tulcea.
Un coleg de muncă a anunţat ISU Delta, care a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj de pompieri, reuşind să-l salveze pe bărbatul care era îngropat în pământ până la nivelul gâtului.
Bărbatul a fost preluat de Serviciul de Ambulanţă, el aflându-se acum în afara oricărui pericol. AGERPRES/(AS - Luisiana Bîgea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tulcea: Continuă intervenţiile pentru consolidarea digului din Ceatalchioi Lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta din Tulcea intervin în continuare pentru consolidarea şi supraînălţarea digului comunei Ceatalchioi, pentru protejarea de inundaţii a gospodăriilor particulare.
Tulcea: Ambulanţele, însoţite în misiuni de echipaje pregătite pentru situaţii de urgenţă Toate ambulanţele care pleacă în misiuni în judeţ sunt însoţite de echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, pentru ca intervenţiile medicilor să poată fi făcute în timp util.
Arad: Serviciul de Ambulanţă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi-au unit dispeceratele Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat, vineri, la inaugurarea Dispeceratului medical integrat de la Arad, că prin unirea celor două dispecerate - de la Serviciul de Ambulanţă şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) - s-a urmărit eficientizarea acestor...
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Vâlcea: Muncitor îngropat sub un mal de pământ, salvat de ISU Un muncitor care efectua lucrări la şanţuri pentru canalizare pe raza oraşului Călimăneşti a fost salvat de lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea după ce a fost îngropat sub un mal de pământ.
Tulcea: Spitalul Judeţean pune în practică planul de conformare remis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea va încheia la finele anului punerea în practică a planului de conformare întocmit de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Delta' pentru ca unitatea să respecte toate cerinţele în domeniul prevenirii şi stingerii incendiilor.