Cele mai citite
 


UPDATE/Cinci persoane rănite de un zid care s-a prăbuşit
vineri, 17 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cinci persoane care lucrau în zona Gării de Nord au fost rănite de un zid care s-a prăbuşit, una dintre victime fiind în stare gravă.
''Trei dintre cele cinci victime sunt într-o stare mai bună, a patra este încă sub dărâmături, lucrăm la scoaterea ei, dar din primele observaţii se pare că nu este într-o stare foarte gravă'', a declarat pentru AGERPRES. dr. Bogdan Opriţa, şeful SMURD Bucureşti-Ilfov.
Acesta a adăugat că persoanele rănite vor fi dirijate către Spitalul Universitar şi spre Spitalul Floreasca.
Managerul Serviciului de Ambulanţă al Capitalei, dr. Alis Grasu, a declarat pentru AGERPRES că Ambulanţa a preluat două dintre cele cinci victime.
''Una, prezentând politraumatisme, a fost dusă la Spitalul Elias, iar a doua, care e inconştientă, a fost dusă la Spitalul Universitar'', a spus dr. Grasu.AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bogdan Opriţa: Femeia împuşcată din Dâmboviţa adusă la Spitalul Floreasca; starea acesteia este gravă Femeia din Dâmboviţa împuşcată în cap de iubitul ei poliţist a fost adusă la Spitalul Floreasca, aceasta fiind în stare gravă.
Botoşani: Un bărbat a murit în ambulanţă în drum spre Iaşi; starea proastă a carosabilului pare să fi contat Decesul unui bărbat de 39 de ani di Botoşani în timp ce era transportat cu ambulanţa la o clinică universitară din Iaşi a readus în discuţie necesitatea necesităţii unui elicopter SMURD care să preia pacienţii în stare gravă din Botoşani, a declarat Petrică Rădăuceanu, medicul şef al UPU de la Spitalul...
Victime ale incendiului din clubul Colectiv din Capitală, din 30 octombrie 2015 (cronologie) În cursul dimineţii zilei de 15 decembrie 2015, a murit, la Spitalul de Arşi, încă o victimă a incendiului care a avut loc în data de 30 octombrie 2015, în clubul Colectiv, bilanţul deceselor ridicându-se, astfel, la 62 de persoane.
Arafat: Prima ambulanţă a intervenit în 7 minute în cazul fetelor care au fost pe punctul să se înece în ştrand Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat că prima ambulanţă care a intervenit în cazul celor două fete ce au fost pe punctul să se înece într-un ştrand din zona Străuleşti a ajuns la locul incidentului în circa 7 minute de la momentul în care a fost solicitat ajutorul.
Incendiul din Club Colectiv - sinteză În noaptea de 30 octombrie 2015, un incendiu a izbucnit în clubul bucureştean Colectiv, din str. Tăbăcarilor nr. 7, sectorul 4, unde trupa Goodbye to Gravity susţinea un concert de lansare a unui nou album. Potrivit martorilor, incendiul a izbucnit din cauza unor artificii aprinse în timpul concertului...
Unitate mobilă SMURD inaugurată la Spitalul Bagdasar Arseni O nouă unitate mobilă de terapie intensivă SMURD, cea de-a patra de acest fel din Bucureşti, a fost inaugurată marţi la Spitalul Bagdasar Arseni.