Cele mai citite
 


Vaslui: Elevul înjunghiat de la Seminarul Teologic şi agresorul acestuia au fost exmatriculaţi
vineri, 17 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea Seminarului Teologic ''Sf. Ioan Gură de Aur'' Huşi din judeţul Vaslui a anunţat joi că cei doi elevi implicaţi în tentativa de omor din internatul şcolii, care a avut loc în luna mai, au fost exmatriculaţi.
Potrivit directorului instituţiei de învăţământ, Andrei Zagan, hotărârea a fost luată în cadrul Consiliului de Administraţie al Seminarului Teologic.
''Elevul de 16 ani care l-a atacat pe colegul lui de cameră cu un cuţit a fost exmatriculat fără drept de a se mai înscrie la o altă unitate şcolară. Elevul agresat a fost, de fapt, cel care a provocat scandalul şi a fost sub influenţa băuturilor alcoolice. Nu am putut să luăm măsuri împotriva lui în perioada în care a fost internat, însă Consiliul de Administraţie l-a exmatriculat, cu posibilitatea de a se înscrie la altă unitate, la începutul acestei luni'', a declarat, joi, pentru AGERPRES, Andrei Zagan, directorul Seminarului Teologic din Huşi.
Un elev în vârstă de 18 ani de la Seminarul Teologic din Huşi a ajuns la spital la începutul lunii mai după ce a fost înjunghiat de colegul de cameră de la internatul în care erau cazaţi cei doi.
Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, incidentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan izbucnit între cei doi elevi. AGERPRES/ (AS - Claudiu Andone)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Poliţista care l-a înjunghiat pe fostul şef, cercetată pentru tentativă de omor Parchetul de pe plângă Tribunalul Olt a deschis dosar penal pentru tentativă de omor, acuzată fiind de această faptă poliţista Melania Renghea care miercuri seara l-a lovit cu un cuţit pe comisarul-şef de poliţie Gheorghe Barbu, fostul ei şef de la Secţia de Poliţie rurală Balş.
Olt: Poliţistei care şi-a înjunghiat fostul şef i s-a făcut rău în timpul reconstituirii Agentul de poliţie Melania Renghea, acuzată de tentativă de omor după ce în urmă cu două săptămâni l-a înjunghiat pe fostul său şef poliţistul Gheorghe Barbu, a fost dusă miercuri la Spitalul Orăşenesc Balş, cu o ambulanţă, deoarece în timpul acţiunilor de reconstituire a scenei agresiunii i s-a făcut...
Hunedoara: Tentativă de omor în urma unui conflict între doi ciobani Un cioban din comuna hunedoreană Buceş a fost arestat preventiv joi, pentru o perioadă de 30 de zile, el fiind învinuit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara de tentativă de omor pentru că l-a înjughiat, la o stână, pe un bărbat de la care trebuia să primească 1.000 de lei.
Vaslui: Bărbat înjunghiat în zona toracică de concubina minoră Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna vasluiană Perieni, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat în zona toracică de concubina sa minoră, de 17 ani.
Vaslui: IPJ obligat de instanţă să achite o datorie Spitalului de Urgenţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a fost obligat de Tribunalul Vaslui printr-o sentinţă definitivă să plătească suma de 600.000 de lei Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, bani care reprezintă serviciile de expertiză medicală efectuate în perioada 1 ianuarie 2009-30 martie 2010.
Argeş: Dosar penal pentru tentativă de omor în cazul nou-născutului abandonat lângă un cimitir Încadrarea juridică în cazul nou-născutului abandonat lângă un cimitir din localitatea argeşeană Geamăna a fost schimbată, miercuri, din rele tratamente aplicate minorului în tentativă de omor.