Cele mai citite
 


Sindromul scrotului acut - www.Sensotv.ro
vineri, 17 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Pediatrie, Video, Mama si copilul
 

 

 

Dr. Florica Dinu - Medic primar chirurgie şi ortopedie pediatrică, şef de secţie chirurgie II- Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" Bucureşti, vorbeşte despre sindromul scrotului acut.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tumorile ovariene la fetiţe - www.Sensotv.ro Dr. Florica Dinu - Medic primar chirurgie şi ortopedie pediatrică, şef de secţie chirurgie II- Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" Bucureşti, vorbeşte despre tumorile ovariene la fetiţe.
Dr. Gheorghe Burnei: Clinica de ortopedie pediatrică de la 'Marie Curie', în pericol de a fi închisă pe perioada verii Clinica de chirurgie şi ortopedie pediatrică din Spitalul Clinic de Urgenţă "Marie Curie" ar putea fi închisă pe perioada verii, din cauza lipsei de personal, o parte dintre asistente şi infirmiere urmând să intre în concediu, a declarat şeful Clinicii, prof. dr. Gheorghe Burnei.
Apendicita acută - www.Sensotv.ro Dr. Florica Dinu - Medic primar chirurgie şi ortopedie pediatrică, şef de secţie chirurgie II- Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" Bucureşti ne descrie simptomele şi tratamentul apendicitei acute.
Bacău: O linie laparoscopică performantă, instalată la Spitalul Judeţean Intervenţii chirurgicale minim invazive la copii vor fi efectuate cu o linie laparoscopică de ultimă generaţie în secţia de pediatrie a spitalului Judeţean din Bacău, ca urmare a sponsorizării făcute de un om de afaceri din municipiu.
Comunicat de presă - Societatea Română de Chirurgie Laparoscopică Pediatrică Conferinţă despre chirurgia laparoscopică şi tehnicile videoendoscopice organizată pentru asistenţii medicali la Bucureşti, pe 23 septembrie
Aproape 600 de prezentări, într-o singură zi, la Spitalul 'Grigore Alexandrescu' Bucureşti,1 iul /Agerpres/ - Nu mai puţin de 598 de persoane s-au prezentat, într-o singură zi, la camerele de gardă şi Unităţile de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii ''Grigore Alexandrescu''.