Cele mai citite
 


Acreditarea spitalelor are ca termen final data de 7 iulie
sâmbătă, 18 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că până pe 16 iunie 2011 un număr de 375 unităţi sanitare, atât din reţeaua publică cât şi din cea privată, au depus la Comisia Naţională de Acreditare a Spitalelor dosarele în vederea acreditării.
El a atras atenţia că termenul final este 7 iulie, iar după acest termen unităţile care nu au depus solicitarea nu vor mai avea acces la fonduri publice.
Ministrul sănătăţii a precizat că trebuie făcută diferenţa între clasificare şi acreditare, având în vedere că acreditarea analizează calitatea actului medical. AGERPRES/(AS-Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministrul Cseke Attila solicită autorităţilor locale cel puţin 3% pentru sănătate Oradea, 7 ian /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a solicitat vineri, de la Oradea, tuturor autorităţilor locale din ţară să aloce cel puţin 3% din bugetele locale pentru sănătate.
Ministrul Sănătăţii va face o analiză a personalului auxiliar din sistem Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Satu Mare, că va fi făcută o analiză a personalului auxiliar din sistemul sanitar, pentru a se vedea dacă este prea numeros.
Ministrul Sănătăţii a anunţat un caz cu gripă porcină la un copil din Călăraşi Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat în conferinţa de presă de joi că s-a înregistrat un caz cu gripă porcină la un copil de trei ani din Călăraşi, însă cazul nu este grav, copilul fiind tratat acasă cu simptomatice.
Ministrul Sănătăţii: Datoriile spitalelor se ridică la 170 de milioane de euro Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că datoriile spitalelor se ridică la cifra de 170 de milioane de euro, bani care vor fi plătiţi prin rectificarea bugetară, probabil în luna august, de către guvern.
Cseke Attila: Cine nu se înscrie pentru acreditare pierde dreptul de finanţare Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila a precizat, într-un interviu acordat AGERPRES, că partea de clasificare a spitalelor a ţinut cont de competenţele spitalelor de zonele acoperite de pacienţii care vin dintr-o anumită zonă mai restrânsă sau mai largă, de dotările existente de personalul medical, în timp...
Ministrul Sănătăţii a anunţat reducerea posturilor din Direcţiile de Sănătate Publică Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, reducerea posturilor din Direcţiile de Sănătate Publică (DSP) care sunt reprezentantele Guvernului în teritoriu.