Cele mai citite
 


Auto: F1 - Mexicanul Perez (Sauber) se simte foarte bine şi este nerăbdător să concureze la Valencia
sâmbătă, 18 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Pilotul mexican Sergio Perez (Sauber) care, după un violent accident suferit în Marele Premiu al Principatului Monaco, nu a mai putut participa la cursa de la Montreal, a declarat că se simte foarte bine, vineri, cu 10 zile înainte de Marele Premiu de Formula 1 al Europei, care va avea loc la Valencia pe 26 iunie.
''Am zburat de la Montreal la Ciudad de Mexico, unde mi-am petrecut timpul pregătindu-mă pentru următoarea cursă. M-am antrenat cu preparatorul nostru fizic. Mă simt foarte bine şi sunt nerăbdător să alerg la Valencia'', a declarat Perez (21 ani).
Mexicanul, indisponibil după violentul accident suferit pe 28 mai la Monte Carlo, i-a lăsat locul în echipă spaniolului Pedro de la Rosa pentru ultimele antrenamente libere, calificările şi Marele Premiu al Canadei.
''Nu vreau să concurez decât dacă sunt 100 la sută refăcut'', declara Perez la Montreal, adăugând că mai are nevoie ''de încă puţin timp pentru a se reface total''.
Sergio Perez s-a izbit la viteză mare de un zid de protecţie, după ce a pierdut controlul monopostului său în calificările Marelui Premiu al Principatului Monaco. Iniţial i-au fost diagnosticate o comoţie cerebrală şi un hematom la coapsă, însă în final a scăpat fără răni grave. AGERPRES (Teodora Oprea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
DOCUMENTAR: Marie Sklodowska-Curie, prima femeie care a primit un Premiu Nobel Marie Sklodowska-Curie (născută Maria Sklodowska), de la a cărei moarte se împlinesc pe 4 iulie 80 de ani, este cunoscută pentru cercetările efectuate în domeniul radioactivităţii şi pentru descoperirea poloniului şi a radiului, ca şi pentru introducerea termenului de radioactivitate. Ea este, de asemenea...
Alico Asigurări România lansează produsul de protecţie Instant Cover Alico Asigurări România lansează produsul de protecţie Instant Cover, orientat către acoperirea imediată a riscurilor de deces din accident şi invaliditate permanentă totală şi parţială din accident la care este expusă în special populaţia activă.
Constanţa: Exerciţiu de protecţie radiologică, la Cernavodă Primăria oraşului Cernavodă organizează luni, 17 ianuarie, exerciţiul de protecţie radiologică 'Gerar 2011', pentru simularea şi verificarea procedurilor de urgenţă în condiţiile unui accident nuclear.
Alico Asigurări România a lansat Instant Cover, RCA-ul asigurărilor de viaţă Prin Instant Cover românii îşi pot acoperi riscurilor de deces din accident şi invaliditate permanentă totală şi parţială din accident pentru sume plecând de la 24 de lei pe lună, acest produs de protecţie adresându-se populaţiei active cu un venit lunar de 1.200 lei pe membru de familie, a spus, luni...
Alico: Interes crescut pentru asigurările de protecţie împotriva accidentelor şi cele de sănătate Asigurările de protecţie împotriva accidentelor şi cele de sănătate au prezentat un interes crescut în 2011, la fel ca şi în anul precedent, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, Theodor Alexandrescu, directorul general al companiei Alico Asigurări România.
Usturoiul asigură o protecţie eficientă a arterelor (studiu) Efectele pozitive ale consumului de usturoi asupra bolilor cardiovasculare au făcut obiectul unui mare număr de studii, însă cel realizat de cercetători de la Universitatea California, pe lângă că le confirmă, adaugă noi elemente, scrie marţi passionsante.be.