Cele mai citite
 


Brăila: Un şofer a intrat în plin în autospeciala poliţiei, care se afla în misiune
sâmbătă, 18 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O autospecială aparţinând Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila, care se afla în misiune, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, a fost lovită în plin de autoturismul unui brăilean care nu s-a asigurat când a efectuat o manevră de depăşire.
Potrivit unui comunicat de presă remis vineri de IPJ Brăila, L.G., de 35 de ani, conducea autoturismul proprietate personală pe DN 2B, când a efectuat o manevră de depăşire fără să se asigure, a pătruns pe sens opus şi a intrat în coliziune cu o autospecială de poliţie, care se afla în misiune, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase.
În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a unui agent de poliţie, pasager în autospecială, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.
În urma impactului, autoturismul aparţinând IPJ Brăila a fost avariat în proporţie de 50 la sută, valoarea aproximativă a pagubelor fiind de 10.000 de lei.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. AGERPRES/(AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Şofer de maxi-taxi cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului Un şofer de maxi-taxi din Brăila este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, după ce a pus frână brusc în microbuzul pe care îl conducea, iar o femeie s-a dezechilibrat şi căzut între scaunele din faţă, lovindu-se la picioare şi cap, potrivit informaţiilor furnizate...
Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţă a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti, potrivit unei situaţii făcute publice de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: Laser Argon pentru tratarea retinopatiei diabetice, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila va fi dotat cu Laser Argon pentru tratamentul retinopatiei diabetice, aparat ultraperformant care poate costa până la 100.000 de euro, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Dosar penal întocmit firmei de pază de la Spitalul Judeţean Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Brăila i-a întocmit dosar penal firmei de pază de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, DIOP Security, pentru modul de intervenţie al angajaţilor acestei societăţi în timpul conflictului spontan izbucnit marţi după-amiază la spitalul din Brăila.
Brăila: Un şofer băut a sărit gardul într-o curte, pentru a scăpa de poliţiştii aflaţi pe urmele sale Un şofer care conducea băut pe un drum din judeţul Brăila a fugit din maşină şi a sărit gardul în prima curte care i-a ieşit în cale, pentru a scăpa de poliţiştii aflaţi pe urmele sale, potrivit unui comunicat de presă remis, luni, de IPJ Brăila.
Brăila: Un angajat al Staţiei de Epurare, intoxicat cu o substanţă necunoscută, a decedat la spital Un bărbat de 54 de ani din Brăila, angajat la Staţia de Epurare a Complexului de Porci Tichileşti, care a fost găsit sâmbătă inconştient într-o cameră de pompare a dejecţiilor, intoxicat cu o substanţă necunoscută, a decedat luni la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, potrivit informaţiilor furnizate...