Cele mai citite
 


În Parcul Lumea Copiilor, activităţi recreative pentru cei mici
sâmbătă, 18 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primăria Sectorului 4 şi Universum Events organizează sâmbătă şi duminică în Parcul Lumea Copiilor o campanie de informare cu privire la efectele nocive ale razelor ultraviolete asupra populaţiei.
Potrivit unui comunicat remis vineri de Primăria Sectorului 4, timp de două zile, în intervalul 14,00 - 20,00, un medic dermatolog va sta la dispoziţia părinţilor, oferindu-le informaţii despre cum îi pot proteja pe micuţi de razele UV, timp în care toţi prichindeii prezenţi se pot juca şi picta, în spaţiul special amenajat pentru ei.
De asemenea, duminică, 19 iunie, cu începere de la orele 10,00, Primăria Sectorului 4 şi Excite Media organizează festivalul pentru copii "Kinder Day".
Micuţii din sectorul 4, şi nu numai, sunt aşteptaţi să participe la o serie de activităţi formativ-educative şi distractive, precum piese de teatru, jocuri sportive, dansuri, plantare de flori, concursuri de role şi karaoke. La final, cei mai talentaţi şi îndemânatici vor fi premiaţi.
Manifestările pentru micuţi continuă în Parcul Lumea Copiilor până pe 31 iulie, în fiecare zi de sâmbătă şi duminică, de la orele 17,00, urmând a fi organizate, special pentru prichindei, dar şi pentru părinţi, cursuri gratuite de dansuri Zumba Fitness. AGERPRES/(AS-Mihaela Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Campanie de informare pentru depistarea precoce a fibrilaţiei atriale O campanie de evaluări gratuite a riscului cardiovascular are loc de vineri până pe 3 noiembrie în Parcul "Alexandru Ioan Cuza" din Capitală, unde e amenajat un punct de informare pentru depistarea precoce a fibrilaţiei atriale.
Campanie de informare şi educare medicală a populaţiei, lansată cu ocazia Zilei Mondiale a Psoriazisului O campanie de informare şi educare medicală a populaţiei privind psoriazisul, denumită "Apropierea nu este contagioasă!", a fost lansată, miercuri, cu ocazia Zilei Mondiale a Psoriazisului.
Campanie de informare şi responsabilizare a românilor privind factorii de risc cardiovascular Aproximativ 6.000 de români din toată ţara vor putea beneficia de testări medicale gratuite în cadrul Campaniei care se va derula în perioada 28 mai - 2 iunie 2012, în 18 oraşe, având drept scop conştientizarea în rândul populaţiei a factorilor de risc cardiovascular şi a consecinţelor acestora asupra...
SRD va demara în licee şi la mare o amplă campanie de informare privind melanomul Societatea Română de Dermatologie (SRD) va demara în această vară o amplă campanie de informare în ceea ce priveşte depistarea melanomului şi prevenirea cancerului cutanat, a anunţat secretarul general al SRD, dr. Alin Nicolescu, marţi, într-o conferinţă de presă.
"Un viitor fără pată!", campanie de informare şi educare a tinerilor privind riscurile melanomului malign Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer, Societatea Română de Cancer şi societăţile studenţilor medicinişti au lansat miercuri campania "Un viitor fără pată!", având drept scop informarea şi educarea publicului tânăr cu privire la riscurile melanomului malign.
“Alcoolul distruge familii” - o noua campanie de informare a clinicii scotiene pentru tratarea dependentei Castle Craig Doctori, profesori, manageri HR sau oricine este preocupat de aspectele dependentei sunt invitati sa contacteze clinica de reabilitare Castle Craig, un centru de excelenta in tratarea dependentei, care distribuie gratuit postere in Romania.