Cele mai citite
 


Inundaţii catastrofale la Ankara
sâmbătă, 18 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ploile torenţiale şi grindina au transformat capitala Turciei, Ankara, într-un torent de apă în ultimele 48 de ore. În unele zone ale oraşului, apa a ajuns la etajul doi al clădirilor, iar pe unele străzi se poate circula doar cu barca, transmite Vesti-24.
Grindina a spart vitrinele magazinelor şi geamurile caselor de locuit, iar la spitale continuă şi vineri să se prezinte persoane cu fracturi şi contuzii.

Au fost inundate pasaje subterane şi staţii de metrou. Joi, apa a început să crească într-atât de năvalnic încât proprietarii de autoturisme, precum şi conducătorii auto din transportul public abia dacă au avut timp să se salveze din vehiculele inundate. În unele cazuri a fost nevoie chiar de ajutorul echipelor speciale pentru evacuarea oamenilor de pe străzile inundate.

Municipalitatea din Ankara a declarat că ploile vor înceta abia către 21 iunie şi a făcut apel la cetăţeni să nu mai recurgă la autoturismele proprii.AGERPRES/(Lilia Traci)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Grecescu(Spitalul Universitar): 80 de pacienţi s-au prezentat la Ortopedie, în ultimele 24 de ore - o dublare sau chiar triplare a cazurilor Un număr de 80 de pacienţi care prezentau fracturi, luxaţii, entorse, contuzii s-au prezentat în ultimele 24 de ore la Secţia de ortopedie a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, ceea ce înseamnă o dublare a numărului de cazuri faţă de o perioadă normală, a declarat marţi pentru AGERPRES purtătorul...
Olt: Zeci de pacienţi cu fracturi la spitalul din Slatina Zeci de persoane care au alunecat pe gheaţă au ajuns în ultimele trei zile la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina cu fracturi ale membrelor şi diferite contuzii.
Premieră națională la Sanador: utilizarea robotului Avicenna în realizarea celei mai putin invazive operații de litiază renală Spitalul Sanador a susținut realizarea a 3 operații de litiază renală probono, intervenţii conduse de echipa operatorie coordonată de Prof. Dr. Petrișor Geavlete, utilizând, în premieră în România, ROBOTUL AVICENNA.
Hunedoara: Medicii au finalizat autopsia în cazul fetiţei care a murit în ştrandul din staţiunea Geoagiu Băi Medicii specialişti de la Serviciul de Medicină Legală (SML) al judeţului Hunedoara au finalizat luni autopsia fetiţei care a murit duminică după ce a sărit de la trambulină în unul dintre bazinele ştrandului cu apă termală din staţiunea hunedoreană Geoagiu Băi şi au concluzionat că decesul victimei...
Patru zile de proteste în Bucureşti şi în ţară Protestele din centrul Bucureştiului şi în ţară continuă luni după-amiază pentru a patra zi consecutiv, acestea soldându-se, duminică, cu noi ciocniri violente între protestatari şi forţele de ordine, care au folosit gaze lacrimogene dar şi tunuri cu apă. Peste 30 de persoane şi patru jandarmi au necesitat...
Cel puţin trei sibieni ajung, zilnic, la ortoped cu fracturi din cauza gheţii Cel puţin trei sibieni ajung la ortoped zilnic pentru a-şi pune în ghips mâinile sau picioarele, din cauza gheţii, numărul celor care au suferit fracturi în luna ianuarie fiind de 200, din care peste 80 au afirmat că au alunecat pe trotuar sau pe stradă, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Raluca...