Cele mai citite
 


Neamţ: Un tânăr de 19 ani s-a înecat în râul Bistriţa
sâmbătă, 18 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Borca, s-a înecat în râul Bistriţa unde intrase să se scalde.
Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de presă al Poliţiei Neamţ, Octavian T. a intrat în apă, iar la un moment dat a dispărut. Un prieten de-al său, aflat şi el în apă, a reuşit să îl scoată la mal şi a chemat ambulanţa.
În ciuda manevrelor de resuscitare, medicii SMURD nu au reuşit să îl salveze pe tânăr.
Aceasta este a treia persoană care a decedat, în Neamţ, prin înec de la începutul anotimpului cald, după ce, duminica trecută, doi fraţi, în vârstă de 7 şi 8 ani, au murit în condiţii similare, într-un iaz din comuna natală. AGERPRES/(AS - Gabriel Apetrii)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Neamţ: Un copil de 5 ani s-a înecat într-un râu după ce s-a surpat malul de pământ Un băieţel de 5 ani, din comuna nemţeană Gârcina, a murit înecat după ce a căzut în albia pârâului Almaş, a declarat duminică, pentru presă, sublocotenentul Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.
Neamţ: Medicii de la Ambulanţă au predat cursuri de prim-ajutor unor copii cu dizabilităţi Copiii din Centrul de Recuperare şi Reabilitare a Dizabilităţilor din Piatra Neamţ au fost instruiţi, vineri, de medicii Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cum să acorde primul ajutor până la sosirea cadrelor specializate.
Neamţ: Toate lacurile de pe râul Bistriţa sunt infestate cu bacteria clostridium perfringens Toate lacurile de acumulare din amonte de municipiul Piatra Neamţ sunt infestate cu bacteria clostridium perfringens, potrivit analizelor efectuate de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică şi prezentate, vineri, de prefectul Ioan Vlad Angheluţă.
Bistriţa-Năsăud: Primul serviciu de ambulanţă privat din judeţ, înfiinţat de către Asociaţia "Filantropia Ortodoxă" Asociaţia "Filantropia Ortodoxă" din Bistriţa a inaugurat, marţi, în prezenţa mitropolitului Clujului, Andrei, un serviciu privat de ambulanţă - proiect unic atât în Patriarhia Română, cât şi la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud.
Constanţa: Doi turişti s-au înecat în sudul litoralului Vântul şi curenţii marini puternici au luat sâmbătă viaţa a doi turişti români care s-au aventurat să înoate în mare în sudul litoralului, fără a respecta semnalizările de pericol şi avertismentele salvamarilor de pe plaje.