Cele mai citite
 


Primarul general Sorin Oprescu a evaluat activităţile de deratizare şi dezinsecţie din Bucureşti
sâmbătă, 18 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primarul general al capitalei, Sorin Oprescu, a avut vineri o întâlnire de lucru cu reprezentanţii societăţii prestatoare de servicii de desţânţărizare şi deratizare, în contextul unor comentarii apărute în mass-media în legătură cu o informare a DSP Bucureşti privind creşterea numărului de şobolani şi ţânţari.
Potrivit unui comunicat transmis de PMB, operatorul 3 D a prezentat raportul activităţii desfăşurate de la declanşarea campaniei până în prezent, iar primarul Sorin Oprescu a cerut informaţii cu privire la numărul sesizărilor din partea cetăţenilor şi despre eventualitatea folosirii şi a altor substanţe mai performante pentru combaterea şobolanilor decât cele folosite în prezent.
Potrivit sursei citate, reprezentanţii Comisiei Interministeriale de Supraveghere Metodologică şi Recepţie (CISMR) au refuzat să participe la discuţia cu edilul capitalei. PMB aminteşte că preşedintele CISMR, Adrian Călugăru, este director coordonator adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), instituţia care a transmis presei informarea privind creşterea numărului de şobolani.
Primăria capitalei precizează că tratamentele de deratizare şi desţânţărizare sunt în curs de desfăşurare, conform planului stabilit împreună cu Comisia Interministerială de Supraveghere Metodologică, care are reprezentanţi din cadrul Ministerului Mediului, Ministerului Sănătăţii, Ministerului Agriculturii şi care stabileşte metodologia de punere în aplicare a planului de igienizare.
PMB mai precizează că desfăşurarea programului de desţânţărizare întâmpină dificultăţi din cauza cantităţilor mari de precipitaţii din ultima perioadă. AGERPRES/(AS, Karina Olteanu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Măsuri de combatere a ţânţarilor, în Capitală Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a solicitat Comisiei interministeriale de supraveghere metodologică şi recepţie, care s-a întrunit la sediul Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, să analizeze desfăşurarea programului de combatere a ţânţarilor, operat de societatea 3D,...
Sorin Oprescu a participat la deschiderea Congresului Mondial al Asociaţiei Internaţionale a Chirurgilor Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a participat miercuri la deschiderea Congresului Mondial al Asociaţiei Internaţionale a Chirurgilor, Gastroenterologilor şi Oncologilor, eveniment aflat la cea de-a 23-a ediţie, care are loc zilele acestea la Bucureşti.
Sorin Oprescu va controla calitatea apei folosite la spălarea trotuarelor Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat vineri, la o dezbatere pe tema ecologizării, că intenţionează să verifice calitatea apei folosite la spălarea trotuarelor şi carosabilului bucureştean.
Primarul general Sorin Oprescu va fi citat în procesul privind maternitatea Giuleşti Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, va fi citat, alături de reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi Administraţia Spitalelor Bucureşti în procesul privind incendiul de la Maternitatea Giuleşti, în care au murit şase bebeluşi.
Sorin Oprescu, la Spitalul Filantropia Primarul general al Municipiului Bucureşti, Sorin Oprescu, a vizitat, sâmbătă, Spitalul Filantropia, unde s-a declanşat curăţenia de primăvară, atât în incintă cât şi în curtea unităţii spitaliceşti.
Sorin Oprescu s-a întâlnit cu membrii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii din Copenhaga Primarul general Sorin Oprescu s-a întâlnit, vineri, cu membrii Biroului Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii din Copenhaga (Danemarca) cu care a discutat aspecte legate de sistemele de sănătate şi contribuţia acestora la creşterea calităţii vieţii cetăţenilor, în contextul global al noilor provocări la...