Cele mai citite
 


Sibiu: A încercat să se îmbete cu lichid de frână
sâmbătă, 18 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un sibian a ajuns vineri dimineaţă la spital, după ce a încercat să se îmbete cu alcool amestecat cu lichid de frână, de necaz că s-a certat cu iubita, a anunţat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean, Raluca Puşcă.
Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a băut 50 de mililitri de lichid de frână, după ce înainte băuse mai multe pahare de alcool. Sibianul a înghiţit substanţa toxică de faţă cu prietenii care erau deja beţi.
Medicii de la urgenţa spitalului sibian i-au făcut pacientului o şedinţă de dializă, pentru a-i curăţa sângele de lichidul de frână.
În anii trecuţi, la Spitalul Clinic de Urgenţă din Sibiu au ajuns şi alţi pacienţi care au încurcat sticlele din casă şi au băut din greşeală soluţie de stropit cartofii împotriva gândacilor. AGERPRES/(AS, A - Isabela Paulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sibiu: Pentru prima dată, sibienii îşi pot face ecografii 4D gratuite, într-un spital de stat Pentru prima dată, pacienţii din judeţul Sibiu au posibilitatea, începând de miercuri, să îşi facă ecografii 4D, gratis, dacă sunt internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, unde a fost adus cel mai performant ecograf Doppler din spitalele de stat din judeţ, a anunţat, la inaugurare, directorul...
Sibiu: Scandal la Urgenţa Spitalului Judeţean; doi bărbaţi arestaţi pentru ultraj Doi tineri, unul de 21, celălalt de 25 de ani au fost arestaţi luni, pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de ultraj, după ce au făcut scandal la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean din localitate, ameninţând doctorii şi asistentele medicale, a precizat pentru AGERPRES, Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt...
Spitalul de Urgenţă Sibiu: Pacienţii cu HIV au primit integral tratamentul în august Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu au precizat miercuri, într-un comunicat remis presei, că în luna august pacienţii cu HIV trataţi în unitatea medicală au primit integral tratamentul corespunzător prin Programul Naţional de Tratament HIV/SIDA.
Sibiu: Primii pacienţi înţepaţi de căpuşe, în judeţul cu cele mai multe cazuri din ţară în 2012 La Secţia de Urgenţă a Spitalului Clinic Judeţean din Sibiu s-au înregistrat în ultima săptămână primele patru cazuri de pacienţi înţepaţi de căpuşe din 2013, după ce şi în 2012 judeţul Sibiu a ocupat locul întâi în ţară într-un top al celor mai multe cazuri de înţepaţi de căpuşe şi îmbolnăviri cu Lyme...
Accident aviatic Sibiu: Prognosticul în cazul pilotului rămâne foarte rezervat Prognosticul rămâne foarte rezervat în cazul pilotului care a supravieţuit accidentului aviatic din Sibiu, a precizat marţi Cristian Niţescu, directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, unde se află internat.
Sibiu: Doi copii arşi într-o explozie, transferaţi de urgenţă cu avionul la Spitalul de Arşi din Bucureşti Doi copii din oraşul Cisnădie, unul de 5 ani şi celălalt de 7 ani, răniţi într-o explozie care a avut loc în casa lor, sunt transportaţi de urgenţă în noaptea de vineri spre sâmbătă cu un avion de la Sibiu la Spitalul de Arşi din Bucureşti, a anunţat Silviu Albişor, purtător de cuvânt al Inspectoratului...