Cele mai citite
 


Sportivii români vor beneficia de suplimente nutritive
sâmbătă, 18 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Pentru prima dată în România au fost aduse suplimente pentru sportivi amatori şi profesionişti, în Bucureşti fiind deschis primul magazin care comercializează produse de acest tip.
Cu o investiţie de 60.000 de euro, primul magazin deschis în Bucureşti îşi propune să dezvolte în proporţie de 80% magazine în principalele oraşe din ţară Bucureşti, Timişoara, Cluj, Constanţa, Iaşi.
"Ne propunem ca până la sfârşitul anului să fim principalul furnizor de suplimente nutritive pentru sportivi şi printre primii zece jucători pe piaţa de suplimente nutritive pe segmentul medium şi UP market în contextul în care estimăm apariţia a încă zece trenduri locale de suplimente în partea a doua a anului", a declarat Emilia Canea, director general al producătorului de produse nutriţioniste GNC România.
Ea a mai spus că această companie comercializează atât produse pentru sportivi, cât şi pentru dietă - vitamine, minerale.
"Piaţa de suplimente nutritive se află încă la început, iar zona de suplimente pentru sportivi este încă neexploatată la adevărata valoare. GNC pune la dispoziţia cumpărătorilor atât produse pentru sportivi amatori, cât şi pentru sportivi care doresc să facă performanţă şi care participă la competiţii sportive", a reliefat Emilia Canea.
Ea a adăugat că produsele se vând atât în magazinele proprii, cât şi în farmacii, magazine online, săli de fitness.
"Procentual, cele mai multe branduri se vând prin distribuitori, în farmacii sau în magazine tip plafar, existând un procent de 30% care vând şi pe site sau call-center-uri", a completat Emilia Canea.
GNC Live Well este considerată a fi cea mai de succes companie de suplimente naturale, deţine peste 4.800 de magazine şi francize în 49 de pieţe internaţionale.
În Bucureşti va mai fi deschis un al doilea magazin de acest tip. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Studiu: Peste jumătate dintre români au apelat la suplimente nutritive pentru energie şi vitalitate Românii asociază sănătatea cu un nivel ridicat de energie şi bună dispoziţie, tocmai de aceea, în România, cele mai des utilizate suplimente nutritive sunt cele care cresc nivelul de energie şi vitalitate al organismului, relevă un studiu derulat în 2010 de Fovea Internaţional, companie specializată...
MedLife a deschis al patrulea spital din Bucureşti, investiţie de 1,4 milioane de euro MedLife a inaugurat, joi, Spitalul MedLife Titan, investiţie de 1,4 milioane de euro, cea de-a patra unitate din reţeaua sa de sănătate din Bucureşti, au anunţat, joi, reprezentanţi ai MedLife.
Investiţie de milioane de euro pentru reabilitarea spitalului de copii "Sfânta Maria" din Iaşi Spitalul "Sfânta Maria" din Iaşi va fi reabilitat cu ajutorul Consiliului Judeţean şi Fundaţiei Scheherazade care vor investi câteva milioane de euro pentru consolidarea unităţii medicale, dar şi pentru dotarea cu mobilier.
Cluj: Teste gratuite pentru depistarea osteoporozei Teste gratuite pentru depistarea osteoporozei vor fi efectuate, pe 16 şi 19 octombrie, la Farmacia Sensiblu din Piaţa Mihai Viteazul din Cluj-Napoca, cu ocazia Zilei Mondiale a Osteoporozei.
Cluj: Proiect cu finanţare europeană pentru ridicarea calităţii programelor de studii medicale şi farmaceutice Cinci universităţi cu profil medical şi farmaceutic din România au elaborat şapte programe de studii, care vor contribui la creşterea calităţii ofertei educaţionale din domeniul sănătăţii, în cadrul proiectului intitulat "Standarde de calitate şi indicatori de performanţă specifici pentru învăţământul...
Braşov: În premieră în România, prima operaţie pe cord deschis într-o clinică privată Prima operaţie pe cord deschis efectuată într-o clinică privată s-a desfăşurat în noaptea de marţi spre miercuri la Braşov. Membrii echipei de medici de la Institutul Inimii din Cluj care au operat au declarat joi, într-o conferinţă de presă, că este o premieră în România având în vedere că la Braşov...