Cele mai citite
 


Timiş: Taximetrist drogat, depistat în trafic
sâmbătă, 18 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un taximetrist aflat sub influenţa substanţelor halucinogene a fost depistat în trafic de poliţişti, în noaptea de joi spre vineri, la Timişoara, în zona Pădurii Verzi.
'În maşina tânărului au fost descoperite şase plicuri ce conţin o substanţă neidentificată încă. El a declarat că este vorba despre produse etnobotanice. Dintre acestea şase, cinci erau desfăcute şi goale şi doar unul este sigilat', a declarat Daniel Jurchela, din cadrul Poliţiei Rutiere Timiş.
Tânărul le-a mai spus oamenilor legii că şi-a cumpărat peste 10 plicuri cu droguri legale, dar că a aruncat o parte din ele, după ce s-a prizat. Aceştia au ridicat restul de marfă descoperită în autoturism şi l-au transportat pe taximetrist la spital, unde i-au fost prelevate probe biologice pentru a stabili cu exactitate tipul de substanţă consumată. O parte dintre produsele etnobotanice ridicate vor ajunge la Bucureşti pentru analize de laborator.
Zeci de poliţişti au acţionat mai bine de o oră pentru a-l opri în trafic pe taximetristul drogat. Ei au sesizat că ceva nu este în ordine în momentul în care acesta a ignorat semnalul agenţilor de circulaţie care voiau să-l tragă pe dreapta pentru un control de rutină şi a dispărut pe străzile lăturalnice ale oraşului. Operaţiunea de prindere a taximetristului a implicat acţiunea concentrată a mai multor echipaje de poliţie, dar şi a mascaţilor de la forţele speciale. AGERPRES/(AS - Otilia Halunga)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Etnobotanice, descoperite de poliţişti într-un autoturism Aproximativ 500 de grame de produse etnobotanice au fost descoperite într-un autoturism de ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor Timiş, împreună cu poliţiştii din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere Timişoara şi cu ofiţerii Brigăzii pentru Combaterea Crimei Organizate şi Antidrog Timişoara.
Timiş: Cinci suspecţi de trafic de droguri de risc, audiaţi la DIICOT Timişoara Cinci suspecţi de trafic de droguri de risc, din Mehedinţi şi Timiş, vor fi audiaţi la DIICOT Timişoara, în urma unei descinderi la mai multe adrese din cele două judeţe, care au avut loc luni dimineaţa.
Timiş: Magazinele de etnobotanice vor fi verificate zilnic de echipe mixte de control Magazinele din Timişoara care au intrat în vizorul autorităţilor pentru că vând produse etnobotanice vor fi controlate zilnic de o echipă mixtă.
Timiş: Patronul spitalului privat "Athena", ridicat de DIICOT Patronul spitalului privat "Athena" din Timişoara, grecul Giatras Konstantinos, a fost ridicat, joi, de ofiţerii de la Crima Organizată pentru trafic de ovule, iar asistenta sa personală, doctor Carmen Ciontu, este audiată de poliţişti.
Iaşi: Trei intoxicaţi cu etnobotanice, într-o oră Un număr de trei persoane au ajuns sâmbătă într-o singură oră la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, după ce s-au intoxicat cu plante etnobotanice.
Conducătorii auto din judeţul Timiş, testaţi cu un dispozitiv de analiză a salivei Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş a primit spre folosire un dispozitiv pentru depistarea persoanelor aflate sub influenţa substanţelor interzise prin analiza salivei, în cadrul unui program de creştere a siguranţei în traficul rutier.