Cele mai citite
 


Brăila: Firmă specializată în infecţii intraspitaliceşti, angajată la Spitalul Judeţean de Urgenţă
luni, 20 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Brăila, 20 iun /Agerpres/ - Consiliul Judeţean (CJ) Brăila a angajat o firmă specializată în infecţii intraspitaliceşti (nozocomiale), care se va ocupa de obţinerea acreditării Spitalului Judeţean de Urgenţă, după cum a anunţat preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
'S-a încheiat un contract cu o firmă specializată în infecţii nozocomiale, pentru că noi nu avem epidemiolog la spital. Această firmă se va ocupa de tot ceea ce înseamnă autorizări ale spitalului şi va face monitorizarea zilnică a microbilor şi circuitelor în Spitalul Judeţean. Dacă apare un microb în spital, este o mare nenorocire', a declarat, luni, pentru AGERPRES, Stancu.
Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila se află în plin proces de reorganizare, prin construirea unei Ambulatoriu de specialitate în cadrul instituţiei, motiv pentru care, din octombrie 2010, funcţionează cu autorizaţie sanitară cu titlul provizoriu. AGERPRES/(A, AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: CJ va angaja o firmă specializată în infecţii intraspitaliceşti, care se va ocupa de acreditarea Spitalului Judeţean Consiliul Judeţean (CJ) Brăila va angaja o firmă specializată în infecţii intraspitaliceşti, care se va ocupa de obţinerea acreditării Spitalului Judeţean de Urgenţă, după cum a anunţat marţi preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Peste 50 de infecţii nosocomiale înregistrate în ultimul an la Spitalul Judeţean de Urgenţă, potrivit DSP Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Brăila a înregistrat, în perioada mai 2015 - aprilie 2016, 54 de cazuri de infecţii nosocomiale (n.r. intraspitaliceşti), potrivit unei situaţii făcute publice joi de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţă a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti, potrivit unei situaţii făcute publice de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: Managerul Spitalului Judeţean nu ştie dacă mai poate folosi dezinfectanţi de la Hexi Pharma Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, dr. Mihail Iugulescu, a declarat pentru AGERPRES că nu ştie dacă mai poate sau nu folosi în spital dezinfectanţi de la Hexi Pharma, pentru că nu a primit nimic oficial în acest sens, chiar dacă probele - martor arată că la Spitalul Judeţean Brăila dez...
Brăila: Aproape 40 de cazuri de infecţii intraspitaliceşti la SJU de la începutul anului La Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Brăila s-au înregistrat, de la începutul anului, 38 de cazuri de infecţii intraspitaliceşti, potrivit unei situaţii făcute publice luni de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi inaugurat în luna august Ambulatoriul de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, care are o valoare de peste 42 de milioane de lei, va fi inaugurat în luna august, după cum a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.