Cele mai citite
 


Călăraşi: O fată de 18 ani, gravidă, a decedat la Spitalul de Urgenţă Judeţean
miercuri, 22 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O tânără în vârstă de 18 ani, gravidă, a decedat la Spitalul de Urgenţă Judeţean (SUJ) Călăraşi, în urma unui stop cardio-respirator resuscitabil care nu a putut fi stabilizat.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Călăraşi, dr. Laurian Ioniţă, a precizat, luni seara, pentru AGERPRES, că, după ce tânăra gravidă a fost examinată la internare de medic şi i s-au efectuat investigaţiile de laborator, s-a constatat că starea ei este foarte gravă şi a fost dirijată către secţia de terapie intensivă a spitalului.
Acesta a mai spus că, urmare a stării grave şi evoluţiei rapide a cazului, o echipă formată din medici specialişti au apreciat că se impune transferarea pacientei la o unitate spitalicească din Capitală.
Drept urmare s-a luat legătura cu şeful clinicii de la Spitalul Polizu din Bucureşti, care a fost de acord cu transferul, dar starea femeii s-a înrăutăţit foarte repede, aceasta făcând un stop cardio-respirator resuscitabil, care nu a mai putut fi stabilizat, fiind constatat decesul.
Trupul neînsufleţit al tinerei a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Călăraşi în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului. AGERPRES/(A - Mirel Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: Un bărbat a decedat, după ce s-a electrocutat Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Mihai Viteazu, a decedat, luni seara, în urma unui stop cardio-respirator provocat prin electrocutare, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ''Barbu Ştirbei'', Mihai Ionescu.
Călăraşi: Bărbat găsit decedat în incinta centralei termice a Spitalului de Urgenţă Judeţean Un bărbat în vârstă de 70 de ani din municipiul Călăraşi a fost găsit decedat în incinta centralei termice a Spitalului de Urgenţă Judeţean.
UPDATE Iaşi: O femeie în vârstă de 29 de ani, infectată cu virusul A/H1N1, a decedat O femeie în vârstă de 29 de ani din oraşul Târgu-Frumos, internată la Spitalul ''Sf. Spiridon'' din Iaşi, a decedat la sfârşitul săptămânii trecute în urma unor multiple complicaţii în starea de sănătate, unele dintre acestea cauzate de infectarea cu virusul gripei noi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei...
Călăraşi: Spitalul de Urgenţă Judeţean riscă a fi reclasificat Spitalul de Urgenţă Judeţean Călăraşi riscă a fi reclasificat din cauza lipsei medicilor anestezişti.
Călăraşi: La Spitalul din Olteniţa a rămas un singur medic specialist pediatru Spitalul municipal Olteniţa duce lipsă de medici specialişti pediatri, linia de gardă fiind asigurată, începând de miercuri, doar de un pediatru care este şi managerul unităţii spitaliceşti.
Călăraşi: Doi medici anestezişti bulgari vor veni la Spitalul judeţean pentru a face gărzi Doi medici specialişti anestezişti din Bulgaria vor începe, din luna iulie, să facă gărzi la Spitalul Judeţean Călăraşi.