Cele mai citite
 


Galaţi: Pensionarii vor ieşi din nou în stradă
miercuri, 22 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Alianţa Europensionarilor din Galaţi va picheta, vineri, sediile PDL şi Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate din municipiu, după care, pe 30 iunie, va picheta la Bucureşti sediile Ministerelor Muncii, Sănătăţii şi Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, liderul organizaţiei, Cristea Toader.
'Pe 24 iunie, de la ora 11.00, ne vom îmbrăca în portocaliu şi ieşim din nou în stradă pentru a ne cere drepturile. De la sediul PDL Galaţi vom merge apoi şi la sediul CJAS. După acest protest, pe 30 iunie, vom merge la Bucureşti, unde, alături de alte asociaţii de pensionari din Bucureşti, Suceava, Craiova şi Constanţa, vom picheta sediile Ministerelor Muncii, Sănătăţii şi Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Vom picheta mai întâi sediul Ministerului Muncii, căci domnul Boc, atunci când a venit la Galaţi şi era ministru interimar la acest minister, ne-a promis că pe 26 mai ne vom întâlni, la minister, aşa cum convenisem anterior cu ministrul Botiş, adică să avem întâlniri trimestriale cu dânsul. Aflat la Galaţi, domnul Boc ne-a promis că se va întâlni cu noi, dar nu s-a ţinut de promisiune', a afirmat Cristea Toader. 
Principalele solicitări ale pensionarilor sunt anularea legislaţiei privind coplata serviciilor medicale, eliminarea contribuţiilor de 5,5 la sută la asigurări de sănătate pentru pensionarii cu pensii de peste 740 de lei, majorarea punctului de pensie la 45 la sută din salariul mediu brut pe economie şi neimpozitarea pensiilor de până la trei puncte (circa 2.100 de lei).AGERPRES/(AS - Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Pensionarii au ieşit în stradă Câteva zeci de pensionari, membri ai Alianţei Europensionarilor din Galaţi au pichetat, vineri, sediile PDL şi Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) din Galaţi.
Galaţi: Pensionarii vor ieşi din nou în stradă Membrii Alianţei Europensionarilor din Galaţi vor picheta vineri sediile Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS), PDL Galaţi şi Prefecturii Galaţi în semn de protest faţă de legile care "îi bagă în mormânt pe pensionari", a declarat, marţi, pentru AGERPRES, liderul alianţei, Cristea Toader.
Galaţi: Pensionarii au ieşit din nou în stradă Galaţi, 10 mar/Agerpres/- Zeci de pensionari au pichetat, joi, sediile Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate şi PDL Galaţi.
Galaţi: Zeci de furnizori de servicii medicale, sancţionaţi de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Inspectorii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi au aplicat sancţiuni unui număr de 46 de furnizori de servicii medicale în primul semestru al anului, au anunţat, joi, reprezentanţii Biroului de control al instituţiei.
Galaţi: Pensionarii au pichetat pe ploaie Câteva zeci de pensionari, membri ai Alianţei Europensionarilor din Galaţi, au pichetat, vineri, pe o ploaie torenţială, sediile Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, al Partidului Democrat Liberal şi al Prefecturii Galaţi, în semn de protest faţă de politica guvernamentală aplicată acestei categorii...
Galaţi: 200 de furnizori de servicii medicale, sancţionaţi de CJAS de la începutul anului Galaţi, 27 oct/Agerpres/- Inspectorii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate(CJAS) Galaţi au aplicat de la începutul anului sancţiuni unui număr de 200 de furnizori de servicii medicale, se arată într-un raport prezentat marţi de preşedintele instituţiei, Mihaela Oana Docan, în şedinţa Comisiei de Dialog...