Cele mai citite
 


Brăila: Curs de specializare a medicilor de familie în urgenţe medico-chirurgicale
joi, 23 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şaizeci de medici de familie din judeţul Brăila participă, în perioada iunie - iulie, la un curs de specializare în urgenţe medico-chirurgicale, organizat de Societatea Medicilor de Medicină Generală - Medicină de Familie (SMMG-MF) Brăila.
Conform unui comunicat transmis de SMMG-MF, cursul va fi axat pe trei module principale, respectiv urgenţe cardiovasculare, urgenţe neurologice şi resuscitare şi traumatologie, iar orele vor fi susţinute de lector dr. Viorica Uscatu, medic primar medicină generală, specialist în medicina de urgenţă.
Potrivit preşedintelui Societăţii Medicilor de Medicină Generală - Medicină de Familie Brăila, dr. Viorica Naumov, vor fi abordate cele mai frecvente cazuri de urgenţe întâlnite în cabinetele medicilor de familie şi se va insista pe modul de colaborare cu Serviciul Judeţean de Urgenţe, pentru stabilizarea pacientului şi trimiterea acestuia în cele mai bune condiţii la camera de gardă. AGERPRES/(A, AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Managerul Spitalului Judeţean Brăila: UPU funcţionează cu o treime din necesarul de personal medical Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihail Iugulescu, a declarat marţi, în şedinţa Consiliului Judeţean, că Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila funcţionează cu o treime din necesarul de personal medical, respectiv 8 din 24 de medici, ceea ce îngreunează foarte mult desfăşurarea activităţii...
Brăila: Unitatea de Primiri Urgenţe funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24 Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24, ultimul medic fiind angajat chiar săptămâna trecută, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihail Iugulescu.
Ambulanţele SMURD şi SAJ Brăila, însoţite de utilaje de deszăpezire, au intervenit în şase urgenţe medicale Ambulanţele SMURD şi SAJ Brăila, însoţite de utilaje de deszăpezire, au intervenit de la primele ore ale dimineţii pentru acordarea de asistenţă medicală în şase urgenţe medicale, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt.col. Ştefan Stoian.
Brăila: Serviciul Judeţean de Ambulanţă a avut în 2015 aproximativ 56.000 de intervenţii Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila a intervenit anul trecut în aproximativ 56.000 de urgenţe medicale, după cum a informat luni managerul instituţiei, dr. Viorica Uscatu.
Dâmboviţa: Lipsă de medici la Spitalul Judeţean Târgovişte; aproape 100 de posturi sunt vacante Spitalul Judeţean Târgovişte se confruntă cu o mare deficienţă de medici, fiind vacante 97 de posturi, iar cea mai gravă situaţie este la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, managerul unităţii medicale, Claudiu Dumitrescu.
Brăila: Şoferul care a lovit mortal cinci persoane într-o staţie nu consumase droguri, arată IML Iaşi Şoferul care în urmă cu o săptămâna de zile a intrat în plin cu maşina într-un grup de persoane ce se aflau într-o staţie de autobuz din municipiul Brăila, accident în urma căruia cinci oameni au murit şi alţi doi au fost răniţi, nu consumase droguri, arată rezultatele probelor venite de la Institutul...