Cele mai citite
 


Noi clinici medicale private
joi, 23 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Operatorul de servicii medicale private Gral Medical a inaugurat în luna iunie trei clinici în provincie, dotate cu aparatură modernă şi unde activează cadre medicale de prestigiu, se arată într-un comunicat de presă remis miercuri Agerpres.
Clinicile oferă servicii personalizate, în special pe Oncologie, dar şi alte servicii medicale lansate cu succes în capitală pe următoarele specialităţi: Urologie, Ortopedie, Cardiologie, Ginecologie, Endocrinologie.
'În anii trecuţi fiecare demers investiţional era făcut către oferirea de servicii noi de tratament, însă numai pentru pacienţii din capitală. Odată cu lansarea lor, am fost surprinşi să constatăm că mesajul transmis s-a făcut auzit în oraşele din provincie şi uneori chiar de către românii aflaţi în străinătate. Acest lucru ne-a făcut să concluzionăm că în provincie există o nevoie mult mai mare decât în capitală. Remarci de genul 'şi la noi cand se va face ceva...' ne-a impulsionat şi mai mult şi am decis să facem rabat de la anumite restricţii de eficienţă a investiţiilor şi să aducem un plus de valoare pe o piaţă aflată şi aşa în suferinţă', a declarat Robert Chiţan, manager dezvoltare-promovare Gral Medical.
Bugetul alocat în 2011 pentru deschiderea tuturor centrelor din ţară se ridică la peste un milion de euro, din care peste 600.000 de euro au fost deja investiţi în cele trei clinici noi deschise la Piteşti, Ploieşti şi Focşani.
Ca şi noutate, Clinica OncoFort din Ploieşti oferă în premieră pentru judeţul Prahova servicii complete de tratament pentru pietre la rinichi (litotriţie) şi 'ciocuri la călcâie', fiind astfel cel de-al doilea centru deschis de Gral Medical dedicat serviciilor de urologie şi ortopedie, dupa ce centrul FortLit din capitală a fost o premieră în serviciile private din România.
'Următorul centru se va deschide cât de curând în oraşul Craiova, iar pentru ultimul centru suntem în discuţii pentru a alege una din cele două locaţii din oraşul Galaţi sau Braşov', a menţionat Robert Chiţan.
Odată cu lansarea clinicilor, compania va demara o campanie de prevenţie şi informare cu privire la bolile de tiroidă, campanie ce se va desfăşura pentru prima dată în cinci judeţe din ţară.
'Până la sfârşitul anului vom ajunge la un număr de 25 de centre de diagnostic şi tratament (faţă de 18 în prezent), iar promovarea serviciilor oferite se va face mult mai bine având în spate o infrastructură medicală solidă. Acest lucru va facilita tuturor pacienţilor accesul la aceleaşi servicii medicale de top ca şi în capitală', a mai spus Robert Chiţan. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gral Medical a deschis 3 clinici în ţară, iar până la sfârşitul anului va ajunge la o reţea de 25 de centre Operatorul de servicii medicale private Gral Medical, a inaugurat în luna iunie 2011 trei clinici în provincie, dotate cu aparatură modernă şi cadre medicale de prestigiu. Clinicile oferă servicii personalizate, în special pe Oncologie, dar şi alte servicii medicale lansate cu succes în capitală...
Gral Medical a inaugurat două clinici în Bucureşti şi Ploieşti Două clinici noi de dimensiuni mari au fost inaugurate în Bucureşti şi Ploieşti de Gral Medical, investiţia totală fiind de 1,5 milioane euro, iar până la finalul anului vor fi deschise încă două centre în oraşe cu o populaţie de peste 300.000 de locuitori.
Campanie de prevenţie a cancerului mamar, desfăşurată în Bucureşti, Ploieşti, Focşani, Piteşti şi Craiova O campanie de prevenţie a cancerului mamar se desfăşoară în Bucureşti, Ploieşti, Focşani, Piteşti şi Craiova, putând fi efectuate, până pe 31 decembrie, ecografii mamare la preţuri reduse.
Consultaţii internaţionale de diagnosticare a cancerului în cele mai importante clinici din reţeaua naţională Gral Medical GRAL Medical, în parteneriat cu AKH Viena, pune la dispoziţia pacienţilor din Piteşti, Rm. Vâlcea, Focşani, Sibiu şi Ploieşti consultaţii de second opinion în ONCOLOGIE. În premieră, un renumit medic oncolog din Viena a decis să ofere servicii de second opinion şi consultaţii preventive...
Medicover a achiziţionat o clinică în Piteşti Grupul Medicover, unul dintre furnizorii principali de servicii medicale private din România, a anunţat finalizarea achiziţiei clinicii Doctor Luca din Piteşti.
Braşov: Primul centru privat specializat în implant cohlear din România Primul centru privat specializat în implant cohlear din România s-a inaugurat joi, la spitalul Sf. Constantin din Braşov.Centrul beneficiază de investiţii de peste 300.000 de euro, are trei săli de operaţie şi este dotat cu aparatură de ultimă generaţie produsă de lideri mondiali în domeniu, precum şi...