Cele mai citite
 


Primul Festival de Spiritualitate, Medicină Alternativă şi Terapii Complementare
joi, 23 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Altfel de medicina
 

Primul Festival de Spiritualitate, Medicină Alternativă şi Terapii Complementare, care se desfăşoară în perioada 23 - 26 iunie la Romexpo, îşi propune să conştientizeze "cine suntem cu adevărat şi care sunt adevăratele valori ale vieţii".

Manifestarea va reuni oamenii preocupaţi de ştiinţele naturale ale vindecării, care aduc un strop de naturaleţe şi echilibru în vieţile noastre tot mai agitate.
Oreste Teodorescu, de la Grupul Paracelsus, a declarat miercuri pentru AGERPRES că este foarte important să cunoaştem, dar mai ales să ne autocunoaştem, "să te apropii de tine însuţi" şi mai ales să investim în prevenţie, care este mult mai ieftină.


"Noi am investit în domeniul morţii, în tutun, alcool, şi mai puţin în al vieţii. Marele beneficiu pentru omul simplu este să înţeleagă ce este bine şi ce nu pentru el şi cum să-şi menţină echilibrul", a subliniat cunoscutul om de televiziune.
La festival expun 80 de firme iar vizitatorii vor beneficia de evaluări ale stării de sănătate, testări ale produselor naturiste şi cursuri de specialitate.


Între temele care vor fi abordate în cadrul conferinţelor se află: Armonizarea fiinţei umane, Fiinţa psihică. Tezaurul omenirii. Astrologia şi aplicaţiile ei, Tehnici şi principii de meditaţie, Promiscuitatea minţii, Bolile degenerative şi tehnologia INDIGO, Noile energii şi influenţa lor asupra noastră, Suplimente alimentare bio şi sănătatea holistică, Stima de sine, Puterea vindecătoare a spiritului, Bucătăria ezoterică: hrana ca vehicul energo informaţional, Terapia iertării, Boala privită ca eliberare, Capcanele minţii şi formele înşelătoare ale informaţiei, Ajută-te singur! Terapii: fericire, animăluţe, electropunctură şi altele. AGERPRES /(AS - Cornelia Stanciu)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alcool, tutun, canabis: Tinerii sunt mai vulnerabili în a dezvolta dependenţă Consumul de alcool, tutun şi canabis rămâne important în rândul adolescenţilor francezi şi induce o dependenţă cu atât mai mare cu cât aceştia încep mai devreme, notează, vineri, cotidianul francez Le Figaro.
Consumul simultan de alcool şi tutun reprezintă un 'cocteil' extrem de periculos pentru sănătate (studiu) Consumul simultan de alcool şi tutun reprezintă un 'cocteil' extrem de periculos, care creşte 'multiplică' riscul de dezvoltare a cancerului bucal, laringian sau faringian prezentat de fiecare dintre cele două activităţi, atât de apreciate de numeroase persoane, avertizează marţi ziarul 'Le Figaro'.
Arad: ANATECOR organizează a 19-a Conferinţă Internaţională de Terapii Complementare Palatul Cultural din municipiul Arad va găzdui, la sfârşitul săptămânii, a XIX-a ediţie a Conferinţei Internaţionale de Terapii Complementare şi Alternative organizată de ANATECOR.
Echilibru și dezechilibru energetic sau despre unde și cum acționează medicina integrată ScienceMed Totul este energie. Orice puteți atinge, mirosi, vedea, gusta, corpul uman dar și obiectele, plantele, solul, absolut totul pe lumea asta este alcătuit din molecule, rezultate din atomi, care, la rândul lor, sunt alcătuiți din protoni, electroni și neutroni, adică nimic altceva decât energie...
Adolescenţii americani consumă mai puţin tutun şi alcool, însă mai mult canabis /studiu/ Adolescenţii americani nu au mai fumat şi nu au mai băut atât de puţin alcool de pe la mijlocul anilor '70, însă consumul lor de canabis nu a fost niciodată mai ridicat ca în prezent, potrivit unui studiu naţional publicat miercuri şi citat de France Presse.