Cele mai citite
 


Brăila: Deputatul Cristian Rizea organizează o campanie de testare gratuită a sănătăţii populaţiei
vineri, 24 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Deputatul social-democrat Cristian Rizea a anunţat joi că va organiza, în colegiul său din judeţul Brăila, în lunile iulie şi august, o testare gratuită a stării de sănătate a populaţiei, prin măsurarea glicemiei şi a tensiunii arteriale.
"Observând starea precară a sistemului sanitar în România, am iniţiat această campanie pentru a veni în sprijinul brăilenilor. Serviciile de sănătate sunt foarte scumpe, în condiţiile în care sănătatea este cea mai importantă", după cum afirmă Rizea.
Campania se doreşte a fi "un semnal de alarmă în ceea ce priveşte starea de sănătate" şi va avea loc în localităţile din colegiul 5, respectiv Însurăţei, Chiscani, Zăvoaia, Tichileşti, Dudeşti, Frecăţei, Bărăganu, Măraşu, Gropeni, Stăcuţa, Traian, Unirea, Cireşu, Ulmu, Bordei Verde, Viziru, Tufeşti, Berteştii de Jos, Roşiori, Ciocile şi Victoria. AGERPRES/ (AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Campanie de testare gratuită pentru depistarea cancerului de col uterin O campanie de testare gratuită pentru depistarea cancerului de col uterin a fost demarată, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, care a fost validat de Unitatea Regională de Management Sud-Est, pentru înscrierea în Subprogramul de screening.
Brăila: Testare gratuită HIV pentru medici şi cosmeticiene Medicii şi angajaţii saloanelor de înfrumuseţare din Brăila sunt aşteptaţi la sediul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila pentru a efectua gratuit testarea HIV.
Testare gratuită la plămâni, în 10 oraşe din ţară Românii îşi pot verifica gratuit, sâmbătă şi duminică, starea de sănătate a plămânilor, cu ocazia Zilei Mondiale a BPOC (bronhopneumopatie obstructivă cronică).
Brăila: Conferinţă medicală pe tema cancerului de col uterin 'Învaţă! Informează-te din timp pe tema cancerului de col uterin! Evită repercusiunile!' este titlul conferinţei medicale care se va desfăşura luni seară, la Brăila, oraş validat de Unitatea Regională de Management Sud-Est, pentru înscrierea în campania de testare gratuită pentru depistarea cancerului...
APAH-RO lansează o campanie de testare gratuită a hepatitei de tip B Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice din România (APAH-RO) lansează campania de testare gratuită a hepatitei de tip B, pentru mai multe grupe de risc, informează organizaţia într-un comunicat transmis, luni, AGERPRES.
Campanie de testare gratuită a glicemiei şi tensiunii arteriale în sectorul 1 al Capitalei Primăria Sectorului 1 organizează, sâmbătă şi duminică, o campanie de testare gratuită a glicemiei şi tensiunii arteriale, precum şi măsurarea pulsului şi a nivelului de oxigen din sânge, informează un comunicat transmis, vineri, AGERPRES.