Cele mai citite
 


SIVECO România şi iSOFT au lansat aplicaţia iSOFT Laboratory
vineri, 24 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
SIVECO Romania şi furnizorul de soluţii IT în domeniul medical iSOFT au lansat în parteneriat aplicaţia iSOFT Laboratory, potrivit unui comunicat de presă
Cele două companii au semnat primele trei contracte. Astfel, Spitalul Orăşenesc din Târgul Bujor, Spitalul de Pneumoftiziologie din Botoşani şi Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Ploieşti au optat pentru o soluţie informatică ce integrează iSOFT Laboratory.
'Intrarea României în Uniunea Europeană a generat o cerere în creştere pentru soluţiile IT de înaltă calitate, la standarde din ţările membre cu tradiţie şi rezultate notabile în domeniu. Piaţa românească a serviciilor de sănătate este una dintre cele mai ofertante pieţe de profil din regiune, având cel mai mare potenţial de dezvoltare din Europa de Est. Compania iSOFT este prezentă pe piaţa românească şi cu o altă aplicaţie din sistemul integrat iSOFT, respectiv cu iSOFT Radiology, instalată în anul 2005, aceasta oferind suport pentru centrele de diagnostic din întreaga ţară. Compania iSOFT este lider pe piaţa de profil din ţările membre ale UE, îndeosebi în cele de pe continent. Ea activează, de asemenea, şi pe alte pieţe internationale, precum Rusia, Malaiezia, Noua Zeelandă şi Libia', arată comunicatul.
La rândul său, SIVECO Romania are în portofoliu referinţe importante în domeniu, în România, Bulgaria, Croaţia, Franţa.AGERPRES/(AS - Florin Bărbuţă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
World Vision România lansează, în parteneriat cu MSD România, proiectul ”Mame pentru viaţă. Viaţă pentru mame”, cu scopul reducerii mortalităţii materne în ţara noastră Fundaţia World Vision România, împreună cu compania farmaceutică Merck Sharp and Dohme (MSD) România, demarează un amplu program de reducere a mortalităţii materne din ţara noastră, ca parte a iniţiativei globale MSD for Mothers, cu obiectivul ca nicio mamă să nu mai moară dând viaţă.
Zhanat Tussupbekov (Rompetrol): Modernizarea rafinăriei Petromidia ne aduce un beneficiu economic de 80 milioane dolari pe an (interviu) Investiţiile în rafinăria Petromidia au permis Grupului Rompetrol să reducă din costurile de rafinare şi să crească marjele, cu un beneficiu economic de 80 de milioane de dolari pe an.
Societatea de Ultrasonografie în Obstetrică şi Ginecologie va desfăşura o campanie privind sănătatea femeii Societatea Română de Ultrasonografie în Obstetrică şi Ginecologie va susţine, începând cu luna februarie, campania de informare, educaţie şi comunicare medicală privind sănătatea femeii - "Zilele V - Protejează-ţi feminitatea!" care va cuprinde, pe lângă informare şi educaţie medicală, consult ginecologic...
Botoşani: Sindicaliştii din două spitale vor audienţe la ministrul Sănătăţii Sindicaliştii de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie şi de la Spitalul de Copii din Botoşani vor solicita o audienţă la ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, pentru discuta cu acesta despre planul de reorganizare a spitalelor din judeţ.
Marile companii farmaceutice fac testări clinice în ţări cu lacune în legislaţie, printre care şi România Marile companii farmaceutice conduc numeroase experimente clinice în străinătate, în ţări în care reglementările în domeniu sunt practic inexistente şi unde agenţia guvernamentală a SUA de protecţie a consumatorului, Food and Drug Administration /FDA/, nu ajunge, iar 'greşelile' sunt închise în mormintele...
Premieră în domeniul medical! - Gynera este singura clinică de fertilizare in vitro din România premiată cu Aur la New York Quality Summit Award Pe 26 Mai 2014, a avut loc la New York a 28-a convenţie “International Quality Summit” a programului anual Business Initiative Directions Awards, la care au participat companii din 72 de ţări, alături de lideri din diferite domenii, personalităţi academice şi reprezentanţi diplomatici. În...