Cele mai citite
 


Platfusul - www.Sensotv.ro
vineri, 24 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Pediatrie, Video, Mama si copilul
 

 

 

 

Sorin Stroia - kinetoterapeut - Clinica SentiSan ne prezintă câteva exerciţii pentru corectarea piciorului plat.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Singura Secţie Clinică de Recuperare Medicală Respiratorie din România, la Iaşi Singura Secţie Clinică de Recuperare Medicală Respiratorie din România funcţionează de aproximativ trei ani la Spitalul de Recuperare din Iaşi.
Scolioza - www.Sensotv.ro Sorin Stroia - kinetoterapeut - Clinica SentiSan ne prezintă câteva exerciţii pentru tratarea scoliozei.
Gelu Cosma, Kinetic Sport Medicine: „Am deschis cea mai moderna clinica de recuperare medicala din Romania si chiar din sud-estul Europei” Clinica de recuperare medicala Kinetic Sport Medicine s-a mutat in luna noiembrie a.c. intr-un spatiu modern, cu suprafata de 500 mp, situat pe Str. Nicolae Caramfil nr. 85A, etaj 2, sector 1, Bucuresti.
Program de recuperare a persoanelor cu afecţiuni cardiace implementat, în premieră naţională, la Iaşi Specialiştii de la Clinica de Cardiologie din cadrul Spitalului de Recuperare din Iaşi au inaugurat, în premieră naţională, un program TV de educaţie şi recuperare a bolilor cardiovasculare.
Exerciţiile fizice în exces după un atac de cord cresc riscul de deces (studiu) Exerciţiile fizice în exces după un atac de cord cresc riscul de deces, relevă un studiu american publicat marţi în revista Mayo Clinica Proceedings. Autorii subliniază că cercetarea a fost realizată în rândul supravieţuitorilor unui atac de cord şi rezultatele nu se pot aplica la populaţia generală...
Kinetic Sport & Medicine are un nou website Clinica de recuperare sportiva si medicala Kinetic Sport & Medicine anunta lansarea noului sau website: www.kinetic-sm.ro.