Cele mai citite
 


CORECTII DENTARE - ACTIVATORUL - www.medicina.ro -
vineri, 24 iunie 2011   ::   1 Comentarii :: :: Pediatrie, Video, Mama si copilul
 

 

 

CORECTII DENTARE - ACTIVATORUL.
Dr. Dana Cozma, medic primar ortodont ne vorbeste despre aparatele dentare functionale.

 

Notare
Comentarii
de Remus Radulescu
Buna Dana,

Nu sunt sigur ca iti vei aminti de mine, au trecut 30 ani ca fulgerul clipelor...
Am fost vecini in cartier, vecin cu Sorin STANCIU, de la care am inteles in urma cu vreo 10 ani ca v-ati mai intalnit...
S-ar putea sa te plictisesc sau chiar sa te enervez...nu doresc decat sa aflu cate ceva despre tine.
M-as bucura tare mult sa imi raspunzi, evident, daca aceste randuri vor ajunge la tine.

Cu mare drag,

Remus

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Carte de vizita: Dr. Vlad Predescu, medic primar în Ortopedie și Traumatologie este o autoritate la nivel european in domeniul tratamentului artroscopic al leziunilor provocate de accidente sportive, al artroplastiei primare si de revizie de sold si genunchi, al chirurgiei genunchiului si al traumatologiei.
Iohannis a numit-o consilier de stat pe Diana Loreta Păun, medic primar endocrinolog Preşedintele Klaus Iohannis a numit-o luni pe Diana Loreta Păun în funcţia de consilier de stat la Departamentul Sănătate Publică, informează Administraţia Prezidenţială.
Medici primari trimişi în judecată după ce o femeie a murit în timpul unei operaţii de cezariană Un medic primar de obstetrică ginecologie şi un medic specialist Anestezie-Terapie Intensivă (ATI) au fost trimişi în judecată pentru ucidere din culpă de procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul PÎCCJ, după ce o femeie a murit în timpul unei operaţii de cezariană.
Alba: Medic psihiatru şi cadru universitar, condamnat la închisoare pentru luare de mită Un medic primar psihiatru şi profesor universitar din Alba Iulia, Liviu S., a fost condamnat de Tribunalul Alba la 4 ani de închisoare şi un an interzicerea unor drepturi, după ce, în urmă cu peste trei ani, a fost prins în flagrant în timp ce primea 1.000 de lei mită.
Medic din Braşov, trimis în judecată pentru luare de mită Marius Nica, medic primar - specialitatea ortopedie traumatologie în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, fiind acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă.
Alba: Medic psihiatru, condamnat la un an de închisoare pentru luare de mită Liviu Stoica, medic primar psihiatru şi profesor universitar din Alba Iulia, trimis în judecată pentru luare de mită, a fost condamnat la un an de închisoare cu executare, decizie ce poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.