Cele mai citite
 


Apă şi asistenţă medicală, asigurate pentru locuitorii sectorului 2 pe perioada caniculei
sâmbătă, 25 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primăria Sectorului 2 a înfiinţat puncte în care se va distribui apă rece către cetăţeni, semnalate corespunzător şi dotate cu aparate de aer condiţionat, având în vedere temperaturile ridicate care se înregistrează în Capitală.
Potrivit unui comunicat remis vineri de administraţia locală, punctele în care se va acorda asistenţă medicală de prim ajutor şi cele pentru distribuirea de apă rece către populaţie sunt următoarele: Primăria Sectorului 2 - Relaţii Publice - str. Chiristigiilor nr. 11-13; Serviciul Asistenţă Socială Maşina de Pâine - str. Maşina de Pâine nr. 65; Serviciul Asistenţă Socială Baicului - str. Heliade între Vii nr. 36; Serviciul Asistenţă Socială Glinka - str. M. I. Glinka nr. 7; C.I.C. Pantelimon - şos. Pantelimon nr. 255, bl. 43; C.I.C. Iancului - şos. Iancului nr. 59 bl.101 A; Clubul Înţelepţilor - b-dul Basarabia nr. 96; Parcul Plumbuita - în incinta Clubului Seniorilor; Centrul pentru Activităţi Recreative şi Inovare Ocupaţională - str. J. L. Calderon nr. 39; sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 2 - str. Olari 11-13; sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 2 - str. Racoviţă 22; Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap - Calea Moşilor nr. 229.
Pentru a preîntâmpina eventualele incidente din stradă, cele şase ambulanţe sociale ale Primăriei Sectorului 2 vor avea un program special, în cadrul căruia vor fi parcurse cele mai circulate artere ale sectorului 2.
Primăria Sectorului 2 are în evidenţă aproximativ 4.000 de persoane vârstnice şi cu handicap grav, care pot prezenta un risc crescut de evoluţie nefavorabilă a stării de sănătate în perioada caniculară, motiv pentru care sunt monitorizate, precizează comunicatul.
Administraţia Locală a Sectorului 2 este pregătită să intervină rapid în situaţii ce ar putea pune în pericol sănătatea populaţiei pe perioada în care vor fi înregistrate temperaturi ridicate în Capitală (cod portocaliu - cod roşu), mai susţine sursa. AGERPRES/(AS-Antonia Niţă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Măsuri de protejare a populaţie de caniculă în sectorul 2 Primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, a dispus luarea mai multor măsuri pentru protejarea populaţiei având în vedere temperaturile ridicate care se înregistrează în Capitală, informează un comunicat de presă al primăriei, remis marţi AGERPRES.
Primăriile de sector s-au pregătit pentru diminuarea efectelor caniculei Prefectura Capitalei a solicitat autorităţilor publice locale să pună în aplicare planul propriu de măsuri pentru diminuare a efectelor caniculei ca urmare a prognozei meteorologice emise de ANM unde este prevăzută o depăşire a pragului critic de 80 pentru indicele de confort termic, în după amiaza zilelor...
Măsuri anticaniculă luate în Bucureşti În Bucureşti, au fost luate mai multe măsuri de protejare a populaţiei în perioada caniculară anunţată de meteorologi.
Corturi anticaniculă, amenajate în toate sectoarele din Capitală Prefectul Capitalei, Georgeta Gavrilă, a dispus ca autorităţile administraţiei publice locale să ia toate măsurile necesare pentru a veni în ajutorul populaţiei pe timp de caniculă şi a cerut primăriilor să amplaseze corturi unde să fie asigurată asistenţă medicală, apă potabilă, aer condiţionat, în...
Crucea Roşie, SMURD şi AMFOR asigură asistenţa medicală la sărbătoarea Sf. Dimitrie cel Nou Asistenţa medicală pentru pelerinii care vor veni la sărbătoarea Sfântului Dimitrie cel Nou va fi asigurată, ca în fiecare an, de Crucea Roşie filiala sectorului 4, la care se adaugă Asociaţia Medicilor şi Farmaciştilor Ortodocşi (AMFOR) şi SMURD Bucureşti.
Iaşi: Asistenţă medicală pentru cei afectaţi de caniculă, acordată în mai multe zone ale oraşului Medici de la Spitalul ''Sfântul Spiridon'' vor asigura asistenţa medicală în mai multe zone ale Iaşiului, în caz de cod portocaliu sau roşu de caniculă.