Cele mai citite
 


Botoşani: Medic bătut de pacient, la spitalul din Săveni
sâmbătă, 25 iunie 2011   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 
Un medic de la Spitalul orăşenesc din Săveni a fost agresat, vineri, de un pacient internat cu amigdalită. Medicul internist Daniel Ghiorghiţă se afla în cabinetul său, în momentul în care a fost surprins de pacient. El a fost lovit cu pumnii şi cu picioarele în spate, reuşind să solicite, imediat, ajutorul colegilor.
Cadrele medicale au anunţat Poliţia, iar oamenii legii l-au încătuşat pe pacient şi l-au trimis la Spitalul de Psihiatrie din Botoşani.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Daniela Darea, agresorul, Costel Sandu, a distrus şi câteva obiecte de mobiler din cabinetul medicului. Pacientul de 38 de ani a fost sancţionat cu o amendă de 1.000 de lei pentru scandalul provocat, însă ar putea fi cercetat penal, în cazul în care medicul va formula o plângere împotriva sa. AGERPRES/(A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
de kiki
daca i-o fi dat omului tratament gresit... s-a enervat saracul, ce sa faca...

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Cadrele medicale de la Psihiatrie au ieşit în stradă Peste 100 de angajaţi ai fostului Spital de Psihiatrie din Botoşani au protestat, vineri, în curtea instituţiei, în semn de nemulţumire faţă diminuarea salariilor. Cadrele medicale şi personalul auxiliar, care au fost preluate, de la 1 martie, prin comasare, de Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati'...
Botoşani: Medicii de la fostul spital de psihiatrie cer reînfiinţarea unităţii Cadrele medicale ale Secţiei de psihiatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati" din Botoşani solicită Consiliului Judeţean (CJ) reînfiinţarea Spitalului de Psihiatrie, ca unitate cu personalitate juridică proprie.
Botoşani: Protest al angajaţilor de la Secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean Zeci de angajaţi de pe Secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani au întrerupt, miercuri dimineaţă, activitatea, în semn de protest faţă de planul de măsuri impus de conducerea unităţii medicale care prevede, printre altele, reducerea cu 25% a sporurilor variabile.
Botoşani: Un pacient transportat cu ambulanţa a agresat o asistentă Un bărbat în vârstă de 38 de ani a agresat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o asistentă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi a distrus geamurile autospecialei de salvare.
DGPMB despre bărbatul care a agresat cadrele medicale de la Elias: Nu face parte din Poliţia Română Bărbatul internat într-un spital din Sectorul 1 al Capitalei, care a refuzat tratamentul şi a avut un comportament agresiv faţă de două cadre medicale, nu face parte din Poliţia Română, se precizează într-un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.
Botoşani: Gripa porcină, confirmată la bărbatul de 54 de ani care a decedat marţi Cadrele medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Botoşani confirmă că bărbatul de 54 de ani, care a decedat, marţi, în timp ce era transferat către o clinică din Iaşi, avea virusul grupei porcine.