Cele mai citite
 


Bulgaria: Farmaciştii organizează un protest la Sofia
duminică, 26 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Amendamentele la Legea privind Medicaţia le va permite persoanelor fără diplomă în farmacie să vândă direct medicamente consumatorilor. Din acest motiv, farmaciştii bulgari nemulţumiţi de legislaţie organizează sâmbătă un miting de protest pe scară largă împotriva amendamentelor legii, informează agenţia bulgară Novinite.
''Ne-am declarat motivele noastre de prea multe ori. Ne opunem majorităţii legislaţiei din domeniu, care vizează doar să servească interesele unor cercuri private mici. Trebuie să avem un concept de politică naţională privind medicamentele, care ar trebui dezbătut de toată lumea - organizaţiile pacienţilor, experţi, puterea executivă şi legislativă", a declarat preşedintele Uniunii Farmaciştilor din Bulgaria, Miroslav Nencev, pentru radio Darik.

Manifestaţia va începe la ora 16.30, în faţa Palatului Naţional al Culturii din centrul Sofiei şi sunt aşteptaţi să participe aproximativ 1.000 de protestatari.AGERPRES/ (Adriana Doicaru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Miting de protest faţă de situaţia din sistemul de sănătate Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din Romania (COPAC) organizează, luni, un miting de protest faţă de situaţia gravă din Sistemul Public de Sănătate din România.
Miting pentru secţia maghiară a UMF Târgu Mureş, la comemorarea celor 13 generali Preşedintele organizaţiei Mureş a Consiliului Naţional al Maghiarilor din Transilvania (CNMT), Jakab Istvan, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că în timpul comemorării celor 13 generali, pe 6 octombrie, va fi organizat un miting de protest pentru secţia maghiară a Universităţii de Medicină...
Acţiune de protest la Sofia împotriva reducerii fondurilor anti-SIDA Activiştii anti-SIDA din România, Bulgaria, Bosnia şi Herţegovina, Rusia, Ucraina şi alte ţări din estul Europei protestează împotriva reducerii finanţării din partea Fondului Global de Luptă Impotriva HIV/SIDA, Tuberculozei şi Malariei pentru Europea de est şi Asia centrală unde, susţin ei, SIDA se...
Covasna: Miting de protest organizat de Sanitas în faţa Prefecturii din Sfântu Gheorghe Aproximativ 300 de angajaţi din sistemul sanitar au participat luni la amiază la un miting organizat de Sindicatul Sanitas Covasna în fata Prefecturii din Sfântu Gheorghe în semn de protest faţă de subfinanţarea spitalelor şi a măsurile de restructurare prevăzute de Ministerul Sănătăţii.
Miting de protest al Asociaţiei Nevăzătorilor din România, săptămâna viitoare, în faţa Guvernului Asociaţia Nevăzătorilor din România (ANR) organizează pe 5 martie un miting de protest în faţa Guvernului, prin care cere, printre altele, indexarea indemnizaţiei lunare de handicap şi acordarea de bilete speciale de călătorie.
Covasna: Miting de protest al Sanitas împotriva desfiinţării Ambulanţei, CAS, DSP şi Centrului de transfuzie Conducerea Sanitas Covasna a anunţat joi că săptămâna viitoare va organiza un miting în faţa sediului Prefecturii din Sfântu Gheorghe în semn de protest faţă de intenţia Ministerului Sănătăţii de a desfiinţa Serviciile de Ambulanţă, Casele de Asigurări de Sănătate, Direcţiile Judeţene de Sănătate Publică...