Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Un bărbat a fost găsit mort în albia unui pârâu
duminică, 26 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat de 45 de ani din Buşteni, Prahova, care locuia fără forme legale în localitatea dâmboviţeană Runcu, a fost găsit, vineri, mort în albia pârâului Ialomicioara.
Martorii spun că au văzut cadavrul bărbatului în momentul în care au încercat să treacă pârâul peste o punte de lemn. La faţa locului au sosit pompierii şi poliţiştii, care au scos cadavrul din apă.
Conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, cadavrul bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc decesul persoanei. AGERPRES/(A-Cornelia Dumitru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Anchetă privind cele şase cadavre profanate de la Institutul de Medicină Legală Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj a început, miercuri, o anchetă în privinţa celor şase cadavre profanate, aflate în instalaţii frigorifice de la Institutul de Medicina Legală (IML) din Cluj-Napoca.
Dâmboviţa: Anchetă la Spitalul Judeţean Târgovişte după ce un tânăr a murit de gripă AH1N1 Conducerea Spitalului Judeţean Târgovişte a dispus o anchetă internă, după ce un tânăr de 27 de ani a murit din cauza gripei AH1N1, cunoscută popular sub denumirea de gripă porcină.
Dâmboviţa: Compania de Apă amendată pentru problemele de potabilitate; prefectul cere demisia directorului Prefectul judeţului Dâmboviţa, Victor Sanda, a cerut miercuri, într-o conferinţă de presă, demisia directorului Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa, Dorin Staicu, după ce mai multe persoane din comuna Aninoasa au ajuns la spital din cauză că au băut apă infestată din sistemul public de alimentare.
Dâmboviţa: A sunat la Poliţie şi s-a autodenunţat că întreţine relaţii sexuale cu fiica sa minoră Târgovişte, 25 feb /Agerpres/ - Un bărbat de 37 de ani din localitatea dâmboviţeană Moreni a sunat, vineri, la 112 şi s-a autodenunţat că a întreţinut, timp de patru ani, relaţii sexuale cu fata sa minoră.
Dâmboviţa: Ministrul Bănicioiu a cerut o anchetă în cazul bolnavului legat de pat de la Târgovişte ministrul sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a declarat, vineri, la Târgovişte, că a cerut o anchetă, care este în desfăşurare, cu privire la cazul sesizat în presă cu un bolnav de la spitalul Judeţean de Urgenţă legat de pat cu pijamale.
Argeş: Anchetă în cazul unui nou-născut mort la Spitalul Judeţean de Urgenţă Poliţiştii au început o anchetă în cazul morţii unui nou-născut la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, după ce necropsia efectuată la Serviciul de Medicină Legală (SML) Argeş a indicat că decesul s-a produs în urma unor leziuni cerebrale.