Cele mai citite
 


Google opreşte două servicii online legate de sănătate şi energie
duminică, 26 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Grupul american de internet Google a anunţat vineri că opreşte două servicii online, unul legat de sănătate, Google Health, celălalt de consumul de energie, PowerMeter, care nu şi-au găsit audienţa aşteptată, informează AFP şi AP.
"Vom opri două produse ce nu au mers aşa cum speram, dar au servit ca modele influente", au comentat doi responsabili ai Google, Aaron Brown, însărcinat cu serviciul legat de sănătate, şi Bill Weihl, pentru energie.

"Chiar dacă nu au ajuns la scara pe care am sperat-o, noi credem că ele au subliniat importanţa de a putea avea acces la informaţii în domenii unde este în mod tradiţional dificil", au afirmat ei pe blogul grupului.

PowerMeter, care permite să se facă un tabel al consumului de electricitate, urmează să se închidă la 16 septembrie.

Google Health, care permite stocarea şi comunicarea de date medicale personale, urmează să se închidă la 1 ianuarie, dar utilizatorii pot încă descărca informaţii de-a lungul anului 2012.

Google Health a fost lansat la începutul anului 2008 şi PowerMeter la sfârşitul lui 2009. "Ele au fost ambele bazate pe ideea că, cu informaţii mai complete şi mai bune, oamenii pot face alegeri mai inteligente, fie pentru a-şi gestiona sănătatea şi bunăstarea sau a economisi bani şi energie acasa", au remarcat Brown şi Weihl.AGERPRES/(Sorin Calciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Revista online Das Cloud lansează Macroscop, primul proiect de data journalism din România. cum arată fișa medicală a românului în ultimii 3 ani, așa cum se desprinde ea din căutările medicale făcute pe internet? presa influențează puternic interesul utilizatorilor de internet pentru anumite afecțiuni sistemul de sănătate ar putea folosi aceste informații pentru intervenții punctuale...
Diaspora şi străinii preferă tratamentele medicale în România: Cum a evoluat turismul medical în Europa de Est Agenţia de marketing online Today's a analizat comportamentul utilizatorilor români pe Internet pe domeniul serviciilor medicale despre care se informează oamenii, remarcând o creştere de la an la an, începând cu 2011, a căutărilor legate de diverse probleme medicale, iar oamenii se încred din ce în...
Autorii cărții “Cine ești tu, doctore?” susțin la Iași primul curs de promovare online adresat exclusiv medicilor Dr. Nicolae Iordache Iordache și Olivian Breda, autorii primului manual de branding personal în medicină, „Cine ești tu, doctore?”, lansează o serie de cursuri de promovare online adresate exclusiv medicilor.
Autorii cărții “Cine ești tu, doctore?” susțin la Iași primul curs de promovare online adresat exclusiv medicilor Dr. Nicolae Iordache Iordache și Olivian Breda, autorii primului manual de branding personal în medicină, „Cine ești tu, doctore?”, lansează o serie de cursuri de promovare online adresate exclusiv medicilor.
Studiu privind farmaciile online Un procent de 94% dintre cei care îşi desfăşoară activitatea în farmacii folosesc Internetul, iar dintre aceştia 71% sunt online zilnic, relevă un studiu efectuat de GfK Healthcare România.
Clinicile ar trebui să investească minimum 600 de euro pe lună pentru publicitate pe Google (analiză) Numeroase servicii medicale au un potenţial foarte mare de a atrage clienţi noi, de la clinici stomatologice sau maternităţi private şi până la operaţii estetice, iar clinicile ar trebui să ia în calcul o investiţie minimă de 600 de euro pe lună pentru publicitate pe motorul de căutare Google, potrivit...