Cele mai citite
 


Ialomiţa: Creştere cu 30% a solicitărilor la Ambulanţă în ultimele zile
duminică, 26 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Serviciul Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa a înregistrat, în ultimele zile, o creştere cu 30% a solicitărilor faţă de o perioadă normală.
"Au existat cazuri de persoane căzute în stradă, însă nu putem spune că exclusiv din cauza caniculei. Dar această căldură excesivă agravează bolile de care cineva suferă. În aceste condiţii, este normal să se ajungă la aşa ceva. Sperăm într-o răcire a vremii, aşa cum s-a anunţat, iar lucrurile să se mai liniştească", a declarat, vineri, pentru AGERPRES, managerul SJA Ialomiţa, Radu Paros Mihăiţă.
Potrivit sursei citate, dacă în data de 18 iunie Serviciul de Ambulanţă Ialomiţa a fost solicitat de 69 de persoane, pe 20 iunie au apelat SAJ 89 de persoane, pe 23 iunie numărul solicitărilor a crescut la 91, aşteptându-se ca în cursul zilei de vineri să se depăşească 100 de solicitări. AGERPRES/(A - Mihaela Leţa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Serviciul de Ambulanţă a înregistrat cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, în ultimele 24 de ore Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi a înregistrat, în ultimele 24 de ore, cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, intervenind în peste o sută de cazuri, a declarat luni presei, directorul instituţiei, Mihai Polinschi.
Bihor: Serviciul de Ambulanţă vrea să amplaseze cel puţin zece defibrilatoare în spaţiile publice aglomerate Oradea, 11 mar/Agerpres/- Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor a iniţiat vineri o campanie de popularizare a defibrilatoarelor, aparate pe care instituţia doreşte să le amplaseze în spaţiile aglomerate.
Gorj: Ambulanţa a intervenit în zilele de Paşte în 160 de cazuri, dintre care 22 de stări de ebrietate Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj a răspuns, în primele două zile de Paşte, la un număr de 160 de solicitări, peste 20 dintre acestea fiind stări de ebrietate, a declarat marţi, pentru AGERPRES, şeful instituţiei, Marinică Niculescu.
Vâlcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă deschide o nouă staţie în comuna Tetoiu Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea a deschis un nou punct în comuna Tetoiu, care va deservi şase localităţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Antonie Lucian.
Brăila: Serviciul Judeţean de Ambulanţă a avut în 2015 aproximativ 56.000 de intervenţii Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila a intervenit anul trecut în aproximativ 56.000 de urgenţe medicale, după cum a informat luni managerul instituţiei, dr. Viorica Uscatu.
Ialomiţa: Spitalul Judeţean de Urgenţă şi Ambulanţa au semnat contractele de finanţare cu Casa de Asigurări Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Ialomiţa a reuşit să convingă ultimii doi furnizori de servicii medicale din judeţ, respectiv Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Slobozia şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Ialomiţa, să semneze contractele de finanţare a serviciilor medicale, după...